Новини змагань

Шершень: “Металіст 1925” готовий боротися за чемпіонство (відео)

09:00, 8 березня 2021

Півзахисник “Металіста 1925” Михайло Шершень проаналізував осінню частину сезону, розповів про підготовку до продовження чемпіонату, а також наголосив на амбітних планах команди.

Фото: metalist1925.com  


- Михайле, з чим пов'язуєте доволі невиразну гру “Металіста 1925” в осінній частині сезону?

- Вважаю, що на якість гри вплинули безліч факторів. Команду очолив новий тренер, прийшло багато новачків. Нове керівництво клубу оголосило завдання на сезон. На жаль, не все у нас вийшло. Думаю, що навесні гратимемо у більш привабливий футбол.

- В зимове міжсезоння були підписані сім новачків. Виходить, що зробили висновки після першої частини сезону?

- Вважаю, що нашу команду підсилили якісні футболісти, які зможуть допомогти досягати результату навесні. За збори помітно, що новачки кваліфіковані.

- Хто з них уже готовий грати в основному складі?

- Вважаю, що всі футболісти готові грати з перших хвилин в чемпіонаті. Хто б не вийшов на поле, має вирішувати завдання. У нас немає розподілу на молодих і ветеранів, новачків та старожилів. Хто найсильніший, той і гратиме.

- Чи все заплановане зі збору в Харкові вдалося виконати?

- У Харкові заклали фундамент у функціональній підготовці, провели хорошу бігову роботу. У Туреччині вже маємо змогу більше працювати з м'ячем. Приємно займатися в таких комфортних умовах.

- Як оціните контрольні матчі?

- Уже мали змогу зіграти чотири спаринги. Двічі виграли, одного разу програли і одну гру зіграли внічию. Задоволений силою суперників на зборах. Відзначу перемогу над чемпіоном Киргизтану, також запам'ятався матч проти “Окжетпесу”. За рахунок таких спаринг-партнерів маємо змогу прогресувати. Завжди цікаво грати з представниками інших країн, відчути їхній рівень футболу.

- Що змінив у команді Валерій Кривенцов за зиму?

- Кардинальних змін не відбулося. Вимоги головного тренера залишилися незмінними. Розуміємо, що навесні нас очікує дуже складна боротьба і помилок ніхто не пробачатиме. Головне, щоб на полі був єдиний колектив, який зможе вирішувати поставлені завдання.

- Кого вважаєте головними конкурентами?

- Зараз багато амбітних клубів, які прагнуть підвищитися у класі. Відзначу “Верес”, “Чорноморець”, “Оболонь”, “Волинь”. Нам буде непросто, але все залежить від нас.

- У вас є амбіції поборотися за чемпіонство?

- Зараз посідаємо п'яте місце, але відстаємо від лідера лише на шість очок. Вважаю, що “Металіст 1925” готовий боротися за чемпіонство.

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору