Новини змагань

Цього дня: друголіговий переможець і воротар у полі

08:00, 6 березня 2021

Богдан Петриченко , фото sportarena.com

Денис Столярчук

PFL.ua пропонує привітати з днем народження наших футбольних людей.

6 березня народилися:

1996 рік: воротар Богдан Володимирович Петриченко (МФК «Металург» Запоріжжя, Друга ліга); відомий тим, що деякі матчі зіграв, допомагаючи команді в полі

2002 рік: захисник Тарас Олександрович Мовлян (ФК «Чернігів», Друга ліга).

Серед відомих іменинників цього дня –

1969 рік: Євген Іванович Ястребінський - український нападник. Вихованець київської СДЮШОР «Зміна». На дорослому рівні дебютував в 1991 році в складі клубу «Уралан» з Елісти, далі виступав за вінницьку «Ниву» та київську «Оболонь». Переможець Групи «Б» Другої ліги України - 2000/2001 у складі ФК «Оболонь-2». У Вищій лізі Ястребинський провів 4 матчі. У сезоні 2003/04 років перестав потрапляти в заявку основної команди та став граючим тренером «Оболоні-2». З 2010 році працює тренером у ДЮФШ «Динамо» (Київ) ім. В.В. Лобановського. Закінчив Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди.

Свій поважний ювілей святкує президент ФК "Інгулець", неодноразовий призер змагань ПФЛ Олександр Григорович Поворознюк. Щиро вітаємо з 50-річчям!

Святковим є цей день і для багатьох зарубіжних футболістів. Зокрема, день народження відзначає

1996 рік: Тімо Вернер - німецький центральний нападник лондонського «Челсі» і збірної Німеччини (33 матчі, 13 м'ячів). Вихованець футбольної школи клубу «Штутгарт». Дорослу футбольну кар'єру розпочав там же у 2013 році. До складу клубу «РБ Лейпциг» приєднався 2016 року, а в лондонський «Челсі» перейшов у липні 2020 року за 50 млн фунтів. Володар Кубка конфедерацій.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору