Новини змагань

Охрончук: “Миколаїв” намагається грати в сучасний футбол, який подобається глядачам (відео)

20:00, 6 березня 2021

Захисник “Миколаєва” Владислав Охрончук розповів про збори команди, про результати восени, а також поділився амбітними планами на весняну частину сезону.

Фото:mfc.mk.ua


- Як оціните збори команди? Відчуваєте, що вже набрали ігрові кондиції?

- Зараз зменшився обсяг навантажень. З кожним днем збільшується впевненість у власних силах. Почуваємося добре, готуємося до відновлення змагань. З нетерпінням очікуємо першої офіційної гри. Сподіваюся, до весняної частини сезону підійдемо в оптимальних кондиціях.

- Які враження залишилися від спарингів?

- Вже мали змогу зіграти шість контрольних матчів. Задоволений рівнем суперників. Збори потрібні для того, щоб експерементувати, аналізувати гру і рухатися далі. Намагаємося грати в сучасний, комбінаційний футбол, який приносить задоволення вболівальникам. Ці матчі допомагають нам якісно підготуватися до відновлення чемпіонату.

- Наскільки важливо для вас грати проти європейських клубів?

- Звісно, в плані досвіду це важливо, до того ж думаю, що вболівальникам приємно дивитися такі матчі. У нас завдання виходити і грати у свій футбол попри суперника.

- Як оціните результати команди восени?

- У кожному матчі грали на перемогу, прагнули вдосконалювати свою гру від матчу до матчу. Вважаю, що у деяких матчах втратили залікові пункти, де мали перемагати. Навесні намагатимемося покращити свою результати.

- Які плани у команди на весну?

- Перед нами стоїть завдання вигравати у кожному матчі. Вже наприкінці сезону подивимося на місце у таблиці. Але можна не сумніватися, плани на весняну частину у нас амбітні.

- Воротарська позиція є проблемною для команди?

- Не можу сказати, що у нас були проблеми з воротарями. Вважаю, що Лободров непогано проявив себе у першій половині сезону, не пропускав протягом п'яти матчів. На жаль, Богдан травмувався і довелося підписувати нових воротарів. Сподіваюся, що вони не підведуть навесні.

- Один із ваших лідерів Роман Попов пропустив кінцівку осінньої частини сезону. Як він зараз почувається?

- На жаль, Роман знову травмувався. Хочеться побажати йому здоров'я, адже Роман дуже кваліфікований гравець. Коли він на полі, то команди грає набагато гостріше.

- Коли команда повертається до Миколаєва?

- Восьмого березня вирушимо в Україну. Далі вже почнемо підготовку безпосередньо до першого офіційного матчу.

Нагадаємо, що МФК «Миколаїв» зіграє у першому матчі весни проти ФК «Металіст 1925» у рамках 17 туру Першої ліги вже 19 вересня

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору