Новини змагань

Парцванія: у “Миколаєва” за рік змінилася ігрова філософія (відео)

09:00, 4 березня 2021

Захисник “Миколаєва” Темур Парцванія розповів пресслжбі ПФЛ про збори команди, відзначив здорову конкуренцію у колективі, а також важливість результатів у контрольних матчах.

Фото: пресслужба ПФЛ


- Темуре, що відбулося у вашому футбольному житті за рік з часу переходу до "Миколаєва"?

- За цей рік відбулися кардинальні зміни у “Миколаєві”. Зараз у команди зовсім інша філософія, граємо в інший футбол. Місце у турнірній таблиці доводить, що рухаємося у правильному напрямку. Важливо, що вдалося набрати ігровий тонус. Готовий навесні грати всі матчі на максимумі і допомагати команді.

- Можна сказати, що проблем зі здоров'ям у вас вже немає?

- У моїй кар'єрі був період, коли травми постійно переслідували. Протягом року не грав, втратив ігровий тонус. Дякувати Богу, зміг пройти збори, проблем зі здоров'ям немає.

- Як оціните осінню частину сезону?

- Вважаю, що п'яте місце — достойний результат для нашої команди. У нас буде десять домашніх матчів навесні, в яких маємо досягати результату. Все в наших руках.

- Навесні вже гратимете на газоні з новим покриттям на Центральному стадіоні?

- Не володію цією інформацією, адже це питання до керівництва. Сподіваюся, що зможемо грати на якісному газоні Центрального стадіону. До того ж, зараз дозволяють вболівальникам відвідувати матчі. Для нас це дуже важливо. Лише разом з підтримкою вболівальників можемо досягати результату.

- Наскільки багато у вас конкурентів у захисній ланці?

- У “Миколаєві” хороша, здорова конкуренція на кожній позиції. У команді талановита молодь, яка прогресує з кожним днем. Буду щасливий, якщо якийсь молодий гравець зможе вийти на новий рівень і створить ще більшу конкуренцію. Гратиме той, хто найсильніший на даний момент.

- Як влилися нові воротарі у команду?

- Ситникова знаю ще з часів гри в Академії київського “Динамо”. Бубенцова також добре знаю. Це хороший, кваліфікований воротар, який зможе нам допомогти. Важливо, що на воротарській позиції є хороша конкуренція.

- Наскільки важливий результат в контрольних матчах?

- Навіть у спарингах важливо перемагати, щоб відчути дух переможця. Перемоги додають нам впевненості у власних силах. Сподіватимемося, що і в чемпіонаті зможемо перемагати.

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору