Новини змагань

Мішуренко: «Кривбасу» навесні не можна втрачати очки (відео)

10:00, 5 березня 2021

Нападник “Кривбасу” Олександр Мішуренко проаналізував причини низької результативності в осінній частині сезону, а також розповів про плани на весну

Фото: facebook.com/fckryvbas


- Олександре, як оціните збори команди?

- На зборах завжди складно. Але важливо, що на даний момент все з запланованого вдалося виконати. Багато часу приділяємо тактиці, грі в захисті та нападі. Вже сумуємо за Україною, проте необхідно ще трішки потерпіти, попрацювати, щоб навесні виглядати достойно.

- Чи забивали ви у контрольних матчах на цих зборах?

- Відзначився у минулому спарингу у воротах «Карпат» Галич. Дякую партнерам, адже без них би не зміг забити.

- Ви зіграли шість матчів осінньої частини сезону, забили тричі протягом двох матчів. З чим пов'язана така низька результативність?

- Я не хвилююся, думаю, що з часом зможу більше забивати. Я нещодавно в команді, тому потрібно було награти ігрові зв'язки, адаптуватися у колективі. Сподіваюся, що навесні покращу свою статистику.

- Чому вирішили перейти в “Кривбас”, залишивши за власної ініціативи «Інгулець» з УПЛ?

- Мені зателефонував головний тренер Геннадій Приходько і сам запросив до команди. До того ж, Кривий Ріг поруч з моїй рідним містом і це дуже зручно, можна буде перевезти сім'ю. Майже всіх гравців з команди, тренерський штаб знав особисто і це також відіграло роль в моєму трансфері до “Кривбасу”. Проблем з адаптацією не було.

- “Кривбас”  - клуб з великими амбіціями, але восени результати не тішили. Наскільки новачки вже влилися в колектив і зможуть допомогти навесні?

- Дійсно, виступами в осінній частині сезону не можемо бути задоволеними. Сподіваюся, що навесні зможемо покращити своє турнірне положення. Щодо новачків, то дуже швидко влилися в колектив. Вони вже встигли проспівати традиційні пісні (сміється). Думаю, що й молодь нам допоможе виконати поставлені завдання.

Фото: facebook.com/fckryvbas


- Які матчі для “Кривбасу” будуть найскладнішими?

- Думаю, що буде дуже складно грати проти прямих конкурентів - “Метала”, “Металурга”, “Таврії”. Нам не можна втрачати залікових пунктів. У нас в колективі немає паніки, адже розуміємо, що можемо все виправити. Думаю, що нам до снаги покращити своє турнірне положення.

- Що готові зробити для покращення результату?

- Зробимо все, що в наших силах і навіть більше. Потрібно покращувати свою гру і виходити в Першу лігу. Приємно, що знову можуть бути присутніми на матчах вболівальники. У нас чудові вболівальники, які нас завжди підтримують. Зробимо все, щоб радувати їх своїми перемогами.

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору