Новини змагань

Вітання колективу ФК «Агробізнес» (Волочиськ) з нагоди виходу в півфінал Кубка України

21:50, 3 березня 2021

Шановні друзі!

Вся наша футбольна громадськість з захватом стежила за матчами 1/4 фіналу Кубка України. Тут було все: красені-голи, неповторна інтрига та драматизм, сенсаційні результати та окраса кубкових змагань – екстра-тайми та серії післяматчевих пенальті. Вісімка гідних учасників чвертьфіналу заслужила повагу фахівців і вболівальників – продемонстровано високий рівень футболу, забито шість м’ячів на чотири поєдинки, три із чотирьох матчів дійшли до екстра-тайму, два із цих трьох – до серії післяматчевих пенальті.

Із великим задоволенням переглянувши всі матчі, ми – адміністрація ПФЛ, клуби наших змагань і шанувальники футболу з різних куточків України – віддаємо належне представникам наших змагань, які гідно представили ПФЛ і свої клуби в 1/4 фіналу Кубка України.

Ми підтримуємо «Верес» – команду, яка заслужила повагу гідним протистоянням луганській «Зорі». Це був прекрасний виступ, який підтвердив правильність напрямку розвитку РНК «Верес», показав високу спортивну перспективність рівненської команди та підтвердив гарну роботу тренерського штабу та керівництва клубу. Віримо, «Верес» продовжить свій розвиток і обов’язково покаже себе в наступних розіграшах трофею.

Ми захоплюємося разом зі всією футбольною Україною колективізмом і самовідданою командною грою «Агробізнесу» – гол Семенця, нейтралізований Мозілем пенальті, кожна мить боротьби з уславленим «Шахтарем» підтверджували реноме волочиського клубу. Лідер Першої ліги проходить до півфіналу – увага шанувальників футболу буде прикута до клубу, який своєю працею завоював реноме грози авторитетів і кубкової сенсації. Браво! Так тримати!

Напередодні чвертьфінальних матчів надзвичайно цікаву інформацію повідомив офіційний інтернет-ресурс УАФ: п’ятий рік поспіль у чвертьфіналах Кубка України беруть участь представники ПФЛ. Цього разу «Агробізнес» дійшов до півфіналу, де готовий дати бій провідним суперникам. Це – свідчення гарту та вольового характеру змагань ПФЛ, а також безперечної спортивної перспективності наших змагань і їхніх учасників.

Адміністрація ПФЛ та особисто президент нашої організації Олександр Каденко вітають весь колектив ФК «Агробізнес» (Волочиськ) із історичним звершенням – виходом у півфінал Кубка України, а також бажають йому гідного виступу в подальших стадіях змагань!

Наші оплески клубній представницькій команді ФК «Агробізнес» на чолі з О.А.Чижевським! Так тримати! Успіхів у подальших виступах!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору