Новини змагань

Банасевич: не жалкую, що приєднався до “Діназу” (відео)

09:30, 3 березня 2021

Гравець “Діназу” Максим Банасевич розповів про свою адаптацію у команді, тренувальні збори, а також наголосив на амбітних планах команди.

Фото: пресслужба ПФЛ


- Максиме, ви зіграли свій перший офіційний матч за “Діназ”лише у четвертому турі. З чим це пов'язано?

- Розірвав контракт з “Металістом 1925”. Мені зателефонував Володимир Бондаренко, за три дні  підписав контракт з “Діназом” і почав грати.

- Що знали про роботу тренерського штабу Бондаренка? Наскільки справдилися враження?

- Сергій Старенький сказав про можливість продовження своєю кар'єри в “Діназі”, згодом поговорив з тренером і того ж дн увечері ухвалив рішення приєднатися до команди. Старенький сказав, що Бондаренко — хороший тренер і хороша людина.  Не жалкую, що вирішив підписати контракт з “Діназом”. Щасливий у цій команді.

- Володимира Бондаренка визнали найкращим тренером 2020 року у Другій лізі. Як поздоровили свого тренера?

- У нас хороший мікролімат всередині колективу. Привітали нашого тренера святковим тортом. Поспілкувалися, добре провели час. Думаю, що Бондаренко заслужено став найкращим тренером, адже “Діназ” є лідером у своїй групі. Футбол команди має подобатися прихильникам футболу. “Діназ” багато забиває і мало пропускає. У цьому заслуга тренера.

- Ви завжди грали крайній півзахисником, а зараз крайнім захисником. Наскільки комфортно почуваєтеся на позиції, де вас тепер награє тренерський штаб "Діназа"?

- Це перший тренер, які побачив у мене здібності до гри у захисті. Як вивилося, мені дуже комфортно на цій позиції. Бондаренко на третій день тренувань підійшов до мене і запитав чи можу грати у захисті. Сказав, що спробую і я зараз всім задоволений.

- Узимку команду залишив один ізлідерів Євгеній Чепурненко. Ким плануєте замінити лідера “Діназу”?

- Шкода, що за нас не гратиме такий кваліфікований гравець. Проте, ми щасливі за Євгена, адже він виступатиме у Прем'єр-лізі. У нас на кожній позиції хороша конкуренція. Думаю, що головний тренер знайде гідну заміну і втрата Чепурненка не позначиться на грі команди.

- Які у вас сподівання на весняну частину сезону?

- Перед нами стоять максимальні завдання. Хочемо досягати результату, демонструючи змістовний футбол. Тренерський штаб вимагає від нас грати у комбінаційний футбол, за рахунок коротких та середніх передач. “Діназ” прагне вийти в Першу лігу. Розуміємо, що у весняній частині сезону буде складно, але, думаю, ми впораємося.

- Можете розповісти про заключний етап підготовки у Туреччині?

- З непертінням очікуємо відновлення чемпіонату. Тренуємося з 11 січня і вже хочеться поскоріше увійти у змагальний ритм. У Києві працювали на синтетичному покритті і вже втомилися. В перший день тренувального збору у Туреччині провели три заняття. Зараз досить складно, але думаю з початком спарингів буде простіше. За десять днів в Туреччині маємо набрати своїх оптимальних кондицій.

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору