Новини змагань

Вірт: гравці "Вереса" дадуть бій "Зорі" (відео)

16:00, 2 березня 2021

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт розповів про збори команди, а також поділився очікуваннями від матчу 1/4 фіналу Кубка України проти “Зорі”

Фото: veres.rv.ua


- Пане Юрію, чого очікуєте від матчу Кубка України з "Зорею"?

- Хочеться якомога скоріше провести першу офіційну гру у 2021 році. Для нашої команди матч з Зорею - справжнє свято. Деякі наші хлопці вперше матимуть свого перевірити свої сили на фоні такого суперника.

Розуміємо, що Зоря - дуже потужна команда. Більше місяця на зборі готувалися до цього протистояння, до весняної частини сезону загалом. Вважаю, що попрацювали дуже плідно. Вірю у свою команду. Впевнений, що хлопці зможуть дати бій одному з лідерів Прем'єр-ліги. За структурою гри Зоря не поступається Динамо та Шахтарю. Розуміємо силу суперника, але у нас є шанси.

- Задоволені спарингами на зборах?

- Запланували дев'ять спарингів, але останній матч зірвався через бійку. В цілому, задоволений контрольними матчами. Всі гравці отримали шанс проявити себе, отримали ігровий тонус. Провели дуже хороший збір у Туреччині, готувалися за комфортних умов.

- Наскільки важливий міжнародний досвід для гравців?

- Звісно, для хлопців це важливо. Грали більшість спарингів з клубами колишнього радянського простору. Клубам з Казахстану притаманний більш силовий футбол, а з Киргизстану — більш технічний. Також мали змогу перевірити свої сили на фоні клубів Прем'єр-Ліги. Отримали багато корисної інформації, яка нам допоможе.

- Чим заповните двотижневу паузу між матчем Кубка і стартом чемпіонату?

- Вже 12 березня гратимемо перенесений матч проти Оболоні в Києві. Після кубкової гри футболісти отримають два вихідних, а потім готуватимемося до матчу з Оболонню. Після цього матчу вже тренуватимемося в тижневому мікроциклі.

- Наскільки новачки влилися в команду?

- Підсилилися двома молодими гравцями — Савошком та Гайдучеком. Брали їх на перспективу. Хлопці добре проявили себе на зборах. Думаю, що вони нам допоможуть в майбутньому. Працюємо на трансферному ринку, адже нам ще потрібне підсилення. Селекція триває.

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору