Новини змагань

Гончаренко: хочемо продовжувати творити історію "Вереса" (відео)

10:00, 2 березня 2021

Захисник "Вереса" Роман Гончаренко розповів про збори команди, а також поділився очікуваннями від матчу 1/4 фіналу Кубка України проти "Зорі"

Фото: veres.rv.ua


- Романе, уже в середу у “Вереса” матч з “Зорею”. Наскільки цей матч важливий для команди?

- Для нас кожен матч важливий. Хочеться продовжувати творити історію “Вереса”. Прагнемо вийти до півфіналу Кубка України. Головне, щоб змогли зіграти у свій найкращий футбол.

- Вже аналізували “Зорю”? Можете порівняти потенціали обох суперників?

- “Зоря” - дуже сильна команда, яка щороку грає в єврокубках. Нам нічого втрачати, налаштовуватимемося на хорошу гру. Зробимо все, щоб пройти цього сильного суперника.

- Уже розбирали гру “Зорі”?

- Ми спостерігали за матчами “Зорі”. Ось і останній з «Шахтарем», де команда Скрипника в меншості обіграла чемпіона України, довів, що в українському чемпіонаті народжується нова сила. У кожної команди є сильні та слабкі сторони. Тренерський штаб ретельно розбере гру суперника і донесе до нас всю необхідну інформацію. Легко жодній з команд не буде.

- Проти кого вам особисто доведеться грати?

- Щодо складу “Зорі”, то ми його побачимо лише за годину до гри. В луганського колективу хороший підбір виконавців, в них немає розподілу на основний та резервний склади. Думаю, що гратимуть всі найсильніші, адже це вже серйозна стадія Кубка України. Проти сильних завжди приємніше грати.

- Як оціните збори?

- Ми дещо форсували свою підготовку до гри з “Зорею”. Відзначу, що вдалося провести хороші підготовчі збори, займалися в комфортних умовах. Задоволений контрольними матчами. З негативного відзначу, що деякі наші гравці потрапили до лазарету.

- Ви грали на своїй позиції чи тренер експериментував?

- Грав на своїй звичній позиції у захисті, жодних експериментів не було. Саме на цій позиції можу принести найбільшу користь команді.

- Досвід матчів з європейськими суперниками для вас важливий?

- Вважаю, що рівень суперників на зборах був високий. Можу відзначити “Окжетпес”, з яким ми не дограли. Перші 30-ть хвилин була хороша, жорстка гра. З таким суперником хотілося відіграти повноцінний матч. Також відзначу “Лієпаю”. Це хороша, організована команда.

- “Верес” готовий до боротьби за найвищі місця  Першій лізі цього сезону?

- Хочемо продовжити успішні виступи команди, які були у першому колі. Прагнемо вийти до Прем'єр-ліги. Сподіваюся, що все у нас вийде.

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору