Новини змагань

Черненко: у матчі з "Шахтарем" у "Агробізнеса" шанси рівні (відео)

15:00, 1 березня 2021

У середу у Києві пройде матч 1/4 фіналу Кубка України

Фото: fcab.com.ua


Нападник “Агробізнесу” Руслан Черненко поділився очікуваннями від матчу 1/4 фіналу Кубка України проти “Шахтаря”, а також розповів про спаринги команди.

- Чи переглядали ви останні матчі “Шахтаря”? Які у вас враження залишилися від гри “гірників”?

- Про “Шахтар” знають у всій Європі. Будемо виходити на поле і намагатися продемонструвати свій найкращий футбол. Головне, щоб на полі був єдиний колектив. Лише за рахунок самовіддачі та організації можна досягти результату. В аеропорту Туреччини дорогою в Київ слідкували за матчем УПЛ за участю «Шахтаря» та «Зорі».

- Знаєте, кому протистоятимете на полі?

- Звісно, ми вже розбирали певні моменти, але все ще у процесі. Зараз повернемося до Києва і потім на теоретичних заняттях все ретельно проаналізуємо.

- Що очікує на вас у день Кубка України?

- Це звичайний день, який нічим не відрізнятиметься. Вранці поснідаємо, відпочинемо і ввечері протистоятимемо гранду українського футболу. Чудово, що матч матимуть змогу відвідати вболівальники. Сподіваюся, що гра сподобається фанатам футболу.

- Чи є шанси на перемогу в матчі з чинним чемпіоном України?

- До гри шанси завжди 50 на 50. Для нас важливо зіграти у свій футбол. З вірою у власні сили можна перемогти будь-якого суперника. У футболі немає нічого неможливого.


- Як оціните спаринги?

- У нас були хороші контрольні матчі з якісними суперниками. Запам'ятався матч з “Десною”,  «Торпедо-БеЛазом», командою з Грузії. Думаю, що за рахунок цих матчів зможемо добре підготуватися до відновлення змагань.

- З чим пов'язуєте поразки у трьох контрольних матчах на турецькому зборі?

- Програвати нікому не приємно. Але на зборах тренерський штаб більше експериментує, пробує нові тактичні схеми. Граємо під серйозними навантаженнями. Головне, щоб не припускалися таких помилок в офіційних матчах.

- Хто ваш головний конкурент в команді, який змушує тримати себе в формі?

- Так, на сьогодні я найкращий бомбардир “Агробізнесу”, але всі мої забиті м'ячі — заслуга команди. Всі працюємо на спільний результат. Без партнерів у мене нічого б не вийшло. Хочу навесні забити якомога більше м'ячів. У будь-якій команді нападники завжди конкурують один з одним, кожен хоче бути кращим, забивати більше. Важливо, що в нас є здорова конкуренція з Петровим, Семенюком та Семенцем.

Висловлюємо подяку компанії "Sunex Sport" і особисто Миколі Видерку за можливість висвітлювати збори команд ПФЛ у Туреччині

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору