Новини змагань

Офіційно: нові наставники "Кристалу" та "Нікополя"

15:50, 23 лютого 2021

Про призначення нових головних тренерів повідомили сьогодні двоє клубів ПФЛ

Херсонський "Кристал" (16 місце Першої ліги) очолив заслужений майстер спорту Вадим Євтушенко. Він водночас буде поєднувати роботу головного тренера та директора клубу. 63-річний спеціаліст стане найдосвідченішим у Першій лізі цього сезону.

Допомагати легендарному в минулому футболісту призначений динамівський вихованець Олег Кириленко, який виступав в Україні та за кордоном. Спортивним директором "Кристалу" став Владислав Долгополов, відомий по роботі в низці вітчизняних клубів, включаючи ФК "Харків", "Зірку", "Металіст", "Авангард", "Геліос" і македонський "Вардар". Останній клуб ПФЛ у біографії Довгополова - "Реал Фарма".

Директор КП ФК "Нікополь" (11 місце в Групі "Б" Другої ліги) Костянтин Симашко також сьогодні представив нового головного тренера та членів адмінстрації клубу.

Відсьогодні очолив представницьку клубну команду ФК "Нікополь" Сергій Воробей. Цікаво, що він нещодавно, за підсумками минулого сезону, був у складі тренерського штабу дострокових переможців Групи "Б" Другої ліги - "ВПК-Агро". На позиції півзахисника грав за низку вітчизняних і зарубіжних клубів, включаючи олександрійську "Поліграфтехніку". Відомий по багаторічній роботі в тренерському штабі "Кривбасу", також має досвід роботи за кордоном. 51-річний Сергій Святославович Воробей представлений як головний тренер ФК "Нікополь" разом із новим заступником директора клубу Сосновським Геннадієм Петровичем.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору