Новини ЗМІ

Корсун: “ВПК-Агро” прагне базуватися в Новомосковську, де має бути Академія і стадіон

11:00, 16 лютого 2021

Володимир Корсун (ліворуч) із головним тренером "ВПК-Агро" Сергієм Соловйовим,
фото fc-vpkagro.com.ua

Президент дебютанта Першої ліги “ВПК-Агро” Володимир Корсун розповів про різницю між Першою та Другою лігами, масштабну ротацію складу і проблеми через відсутність власного стадіону. Також президент клубу наголосив на амбітних цілях “ВПК-Агро”.

 

Рівень дивізіонів

- Відчули, що між Першою і Другою лігами велика різниця, - сказав керівник “ВПК-Агро” в ефірі програми «Дніпро Футбол». - У Першій лізі немає прохідних матчів, з будь-яким суперником грати непросто. Рівень команд досить рівний, немає явних аутсайдерів. Необхідно максимально налаштовуватися на кожну гру, щоб здобувати залікові пункти.

 

Ротація складу

- За підсумками осені зрозуміли, що нам необхідне підсилення складу. Зараз у зимове міжсезоння почали будівництво нової команди. Запросили низку новачків, які повинні нам допомогти вийти на новий рівень у своєму розвитку. Гравці, які не відповідають нашим вимогам - залишили “ВПК-Агро”. Під час контрольних матчів у Туреччині маємо змогу перевірити новачків, а також гравців, які залишилися у команді.

 

Плани на весну

- Наша команда знаходиться не на тому місці в турнірній таблиці як планували. Навесні боротимемося за сьоме-десяте місця. Думаю, що з цими виконавцями нам до снаги досягти поставлених цілей. Були матчі, в яких нам не пощастило, але у футболі дрібниць не буває. Щастить завжди найсильнішому, тому треба працювати і вдосконалювати свою гру.


Кістяк команди

- Нашу команду залишили 12 футболістів і стільки ж поповнили ряди “ВПК-Агро”. За контрольними матчами помітно, що вже є кістяк команди. Навколо цих гравців будуватиметься наша гра. Потрібно, щоб крім цих основних гравців були мінімум чотири-сім футболістів, які зможуть у випадку необхідності замінити їх. У нас є перспективні хлопці, які можуть проявити себе. Можливо, ще запросимо одного-двох новачків.

 

Проблеми стадіону

- У Новомосковську готова база, яку можна придбати за адекватну ціну. На цій базі є двоповерховий готель, лазня, ресторан. Проте, у нашій країні велика проблема з стадіонами і Новомосковськ не став виключенням. На будівництво стадіону запланували 193 мільйони гривень і вже були виділені 75 мільйонів. Були проведені певні роботи, але зараз будівництво зупинилося. На жаль, старий стадіон зруйнували, а новий так і не збудували. Прагнемо, щоб саме у Новомосковську був наш стадіон і наша база.

 

Власна академія

- Хочемо у майбутньому створити власну футбольну академію у Новомосковську. Без власної академії неможливий розвиток клубу. Сподіваюся, що зможемо втілити у життя всі свої амбітні плани.


 

Амбітні плани

- “ВПК-Агро” ставить собі за мету вийти до Прем'єр-Ліги. Без цього неможливий розвиток клубу. Хочемо рухатися вперед і крок за кроком підкорювати нові вершини. Впевнений, що спільними зусиллями нам це вдасться.

 

Пресслужба ПФЛ.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору