Новини змагань

Цього дня: воротар збірної і ювіляр у Вінниці

08:00, 20 січня 2021

Юрій Солов'єнко, фото niva-v.com.ua

Денис Столярчук

PFL.ua пропонує привітати з днем народження наших футбольних людей.

20 січня народилися:

1975 рік: Начальник команди МФК «Миколаїв» Євген Сергійович КАНТОР.

2003 рік: гравець - Олег Анатолійович Гарбуз («Реал Фарма» Одеса, Друга ліга).

Артур Валерко: Сьогодні своє 50-річчя відзначає Юрій Леонідович Солов'єнко – в минулому відомий захисник, вихованець столичної РСШІ та київського «Динамо», який найбільше знаний за багаторічними виступами в складі вінницької «Ниви» (1989-97 і 2000). Також грав за донецький і маріупольський «Металург», ієрусалимський «Хапоель» (Ізраїль). Тренерську роботу розпочав у 2002 році після завершення виступів. Окрім періоду в ФК «Тирасполь», більшість уваги приділив вінницькій «Ниві», яка стала рідною. Працював у тренерських штабах вінничан і кілька разів особисто очолював «Ниву» в якості головного тренера. Нині працює в академії тираспольського «Шерифа» (Молдова).

Серед відомих іменинників цього дня –

1980 рік: Максим Олександрович Старцев - український воротар. За збірну України у 2005 році зіграв два матчі, пропустив один м'яч. Вихованець СДЮШОР херсонського «Кристала». 11 років провів у структурі «Дніпра». Володар кубка України 2009/10, бронзовий призер Чемпіонату України сезонів 2010/2011, 2011/2012.

Святковим є цей день і для багатьох зарубіжних футболістів. Зокрема, день народження відзначає

1981 рік: Оуен Лі Гарґрівз - колишній канадський півзахисник з британським громадянством, грав за збірну Англії (42 матчі). Чотирьохразовий чемпіон Німеччини у складі мюнхенської «Баварії», чемпіон Англії у складі «Манчестер Юнайтед» та «Манчестер Сіті». Двохкратний володар Ліги Чемпіонів.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору