Новини змагань

Локтіонов: сподіваюся, що наша робота з Годіним у "Кремені" принесе результат

09:40, 17 січня 2021

Тренер "Кременя" Роман Локтіонов переймає досвід у "Інгульці"

Один із тренерів “Кремня” Роман Локтіонов приїхав на навчально-тренувальний збір “Інгульця”. Мета візиту молодого спеціаліста — перейняти досвід одного із найперспективніших тренерів українського футболу Сергія Лавриненка. Роман Локтіонов — колишній нападник "Інгульця" та низки інших клубів, який приніс чимало користі українському футболу.

Наприкінці грудня Романа в тандемі з Олексієм Годіним призначили тренувати “Кремінь”, а зараз він приїхав на стажування до свого колишнього клубу. Мета візиту — набратися досвіду тренерської роботи.

“У  “Кремені” зараз працюють двоє молодих тренерів, - говорить Локтіонов. - Сподіваюся, що наша робота з Олексієм принесе результат. Розуміємо, що на початку буде складно, але ми вчитимемося на власних помилках і з кожнем днем намагатимемося прогресувати".

Локтіонов мав насичену ігрову кар'єру, а останні місяці більше займався тренерською діяльністю, граючи лише на рівні аматорів. Однак, щоб повністю переключитися на тренерську роботу, потрібні нові, подекуди зовсім інші, знання.

"Приїхав на стажування до Сергія Лавриненка. Лавриненко — кваліфікований тренер, який вже має досвід роботи на високому рівні, виводив “Інгулець” в фінал Кубка України, в Favbet Лігу. Мені імпонує його тренерська філософія, стиль роботи. Хочеться перейняти для своєї роботи все найкраще від цього спеціаліста", - зізнався молодий наставник клубній пресслужбі "Інгульця".

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору