Новини змагань

Друга ліга. Група "Б": спарений збір, нові тренери і збори в Туреччині

08:15, 11 січня 2021

Пресслужба ПФЛ дізналася найближчі плани команд групи Б у Другій лізі

Фото: прессслужба ПФЛ


«Метал»

Лідер групи «Б» остаточно ще не сформував графік підготовки до весняної частини сезону, повідомили ПФЛ у клубній прес-службі ФК «Метал». Вихід команди з відпустки запланований на початок лютого. Два перших тренувальних цикли (попередньо кожен по 12 днів, між ними – два вихідних) «жовто-сині» проведуть у Харкові. У березні ж «Метал» планує вирушити на збір до Туреччини.

«Таврія»

Команда розпочне підготовку до сезону 26 січня. На першому зборі заплановані чотири спаринги: 28 січня з “Енергією”, 30 — з “Миколаєвом”, третього лютого — з “Кривбасом”, а наступного дня - з “Миколаєвом-2”. Перший тренувальний збір завершиться восьмого лютого, а 11 числа почнеться наступний етап підготовки. Планується, що два збори пройдуть в Новій Каховці. Щодо підсилення, то не більше трьох-п'яти новачків можна очікувати. Зараз в “Таврії” залишилося 17 футболістів, адже сім гравців залишили команду.

«Металург»

Команда виходить з відпустки 25 січня. Два збори “Металург” проведе в Запоріжжі, а заключний етап підготовки до відновлення сезону пройде в Туреччині. На українській землі команда має зіграти вісім контрольних матчів, а в Туреччині ще чотири-п'ять матчів.

«Кривбас»

Команда виходить з відпустки сьогодні, 11 січня. На першому зборі тренерський штаб запланував один спаринг: 17 січня в Дніпрі на НТБ ФК «Дніпро» (критий манеж) проти СК «Дніпро-1» U-21. На другому зборі (21.01-02.02) «Кривбас» готується зіграти три контрольні матчі, суперники поки уточняються (26.01, 29.01, 03.02). Й на заключних зборах в Туреччині (07.02-11.03) команду чекає 8-10 спарингів.

На берегах Босфора відомі поки чотири суперники: «Оболонь», «Полісся», «Славія-Мозир» Білорусь (Вищий дивізіон) і «Валмієра» Латвія (Вищий дивізіон).

«Черкащина»

Саме зараз головний тренер Анатолій Безсмертний і представник інвесторів Володимир Лашкул шукають шляхи для того, щоб команда продовжила існування. Деталі будуть відомі згодом.

Фото: facebook.com/Cherkashchina


«Перемога»

Команда виходить з відпустки першого лютого. Вся підготовка “Перемоги” пройде в Дніпрі на полі спортивного комплексу “Олімпійські резерви”. Планується, що команда братиме участь в Кубку Єдності, який організований обласною федерацією футболу. Також “Перемога” гратиме контрольні матчі з місцевими командами. Тренерський штаб планує переглянути велику кількість новачків і основна ставкуа буде зроблена на молодих футболістів.

«Енергія»

Команда виходить з відпустки 26 січня. На першому етапі підготовки планується спарений збір з «Таврією», який пройде в Новій Каховці. Там мають представити і нового тренера «Енергії».

«Реал Фарма»

Попри відпустку команда продовжує брати участь в двух зимових турнірах Одеської області. Відновлення тренувального процесу заплановане на кінець січня. У команди є власна тренувальна база, тому основна частина підготовки пройде на стадіоні “Іван”. Спаринги “Реал Фарма” гратиме з географічними сусідами, які беруть участь у змаганням Першої та Другої ліг. Крім того, одесити продовжуватимуть виступати в зимових місцевих турнірах.

«Дніпро»

Цього тижня команда виходить з відпустки. Всі збори пройдуть  в Черкасах. Відомо, що “Дніпро” зіграє шість-сім спарингів до відновлення змагань. Черкащани планують підписати двох-трьох футболістів, які зможуть підсилити команду.

«Балкани»

Команда виходить з відпустки сьогодні, 11 січня. Збори пройдуть в Одесі. До кінця місяця гравці тренуватимуться тричі на тиждень. Перший підготовчий збір триватиме два тижні. Після збору гравці отримають два дні на відпочинок і розпочнеться другий етап підготовки. Згідно із планом “Балкани” мають зіграти п'ять контрольних матчів. Щодо кадрового потенціалу, то на даний момент в основній обоймі “Балкан” перебувають 13 футболістів. На перегляд приїдуть 15 гравців, з яких тренерський штаб обере сім-десять виконавців, з якими буде підписаний контракт.

«Нікополь»

Команда виходить з відпустки першого лютого. Всі три етапи підготовки пройдуть в Нікополі. Інші деталі будуть відомі після того, як їх оголосить новий тренер - Євген Яровенко.

«Яруд»

Команда виходить з відпустки 21-22 січня. В ці дні гравці пройдуть медогляд. З 24 до 31 січня гравці тренуватимуться в Маріуполі. З першого по п'яте лютого “Яруд” братиме участь в Кубку пам'яті В. Прокопенка в Маріуполі. Весь тренувальний процес в Маріуполі у команди пройде в дворазовому режимі в місцевому спорткомплексі. Відомо, що суперниками команди у контрольних матчах стануть “Авангард” та “Металург”.

«Миколаїв-2»

Сьогодні, 11 січня, команда вийшла з відпустки і готуватиметься до весняної частини сезону з новим тренером. «Миколаїв-2» працюватиме аж до першого календарного матчу з «Ярудом», запланованого на 19 березня, у Миколаєві з невеликим перервами на відпочинок. Планується, що дубль «Миколаєва» проведе щонайменше п’ять-сім контрольних матчів.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору