Новини змагань

Підсумки осені і підготовка до 25-річчя ПФЛ: рішення Центральної ради

16:00, 17 грудня 2020

У Будинку футболу пройшло перше засідання Центральної ради ПФЛ

Фото: пресслужба ПФЛ


У зв’язку з непростою ситуацією в Україні і світі через COVID-19 стартувати новому сезону 2020/21 було непросто. Але клуби спільно з Адміністрацією ПФЛ зуміли запустити змагання і пройти осінню частину без великих потрясінь. Довелося перенести більш як десять матчів, але в цілому ситуація під контролем, а рівень турніру високої якості з неймовірною інтригою і конкуренцією. Президент ПФЛ Олександр Каденко подякував представникам клубів за їх велику роботу цьому напрямкові.

Перше засідання Центральної ради ПФЛ ухвалило низку важливих рішень:

Створення маркетингової платформи

Уже з сьогодні розпочалася робота із заходів щодо формування централізованої маркетингової платформи ПФЛ. Її запровадження передбачає виведення маркетингового продукту ПФЛ на новий якісний рівень завдяки своїм найкращим перевагам з урахуванням географічного охоплення, кількості клубів учасників та широкого охоплення аудиторії шанувальників футболу у цілому.

25-річчя ПФЛ

До 1 березня 2021 року Адміністрація ПФЛ має розробити план заходів щодо святкування 25-річчя створення Ліги. Окрім святкових заходів передбачає випуск книги про історію ПФЛ з датами, низкою інтерв’ю та унікальних фото.  

 

Пресслужба ПФЛ




ТЕГИ: ПФЛ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору