Новини змагань

Ярошенко: "Альянс" потребує посилення, можливо, двох ігрових позицій

10:00, 17 грудня 2020

Головний тренер ФК "Альянс" Юрій Ярошенко відповів на питання клубної пресслужби

Фото: fc-alliance.com.ua


- Восьме місце команди – це те місце, на яке Ви розраховували?

- На сьогодні, де ми знаходимося — там і знаходимося. А передбачає це сама гра і календар, який, на жаль, був у нас трохи поламаний. Пандемія — і в цьому плані нам важко було. Відразу 17 футболістів захворіли. Пік форми пройшов, потім знову все це треба було починати. Але, позаяк, ми задоволені тому місцю, на якому знаходимося. Є потенціал, щоб вгору піднятися, та й щоб не опуститься вниз.

- Який матч був найкращий, а який - навпаки?

- Хороший матч був з «Вересом». Коли ми відчули впевненість у своїх діях. Хлопці цей етап негативний, так ьи мовити, переломили. Ну і гра з «Чорноморцем». Хоча вона і завершилася з рахунком 0:0, але, я вважаю, за якістю гри ми дійсно дуже добре виглядали.

- А провальна?

- Найбільш провальна — це гра на кубок з тим же «Вересом», коли поступилися 0:3. І гра з «Волинню» після повернення у гру після епідемії в команді. Гра з «Гірником-Спорт», яка не принесла нам, однозначно, негативного результату, але в підсумку поступилися в цьому матчі з рахунком 0:1. Розчарування від цих трьох ігор однозначно. Ми набагато могли потужніше зіграти. Але, знову ж таки, є й об’єктивні причини. Ті, які я пов’язую з хворобою футболістів.

- Команда йде у відпустку? Коли збираєтеся для підготовки до весняної частини чемпіонату?

- У нас відбулася співбесіда з кожним футболістом. Ми їм говорили, що хочемо в подальшому від кожного. Та й підвели риску під футбольним сезоном. Хлопців відпускаємо у відпустку до 20 січня. Потім починаємо підготовку, медобстеження 21-22-го, 23-го числа починається повноцінний підготовчий етап, який триватиме у нас 14 днів. Потім три дні вихідних, далі спеціальний підготовчий і передзмагальний дні. Два етапи проводитимемо однозначно в Сумах. Третій етап — може також у Сумах, може кудись поїдемо. Але це керівництво вирішуватиме.

- Чи будуть зміни в команді?

- Селекційна робота завжди цікава. І обов’язково нам треба посилити деякі позиції. Кінцівка чемпіонату показала, що у нас є потенціал у хлопців. Можливо, одна-дві позиції будуть точково підсилені. Йдеться не просто про набір виконавців, а про посилення позицій. Щоб нам себе комфортно почувати.

- Хто, на Ваш погляд, найкращий гравець команди «Альянс»?

- Вся команда «Альянс».

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fc-alliance.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору