Новини ЗМІ

Гравці, яких вигнали з футбольного клубу

12:00, 5 лютого 2020

У даній статті ми розповімо про футболістів, яких вигнали з клубу з незвичайних причин.

Гравці, яких вигнали з футбольного клубу

Українець Роман Зозуля в 2017 році перейшов в оренду в «Райо Вальєкано», але побув гравцем мадридців всього кілька годин. Фанати команди звинуватили футболіста в расизмі, через що гравець був змушений залишити офіс свого клубу через чорний хід, тікаючи від озлоблених фанатів. Зозуля був гравцем «Райо» близько доби, проте були і більш дивні розривання контракту. Для того, щоб робити ставки на спорт онлайн, переходьте за посиланням. У даній статті ми розповімо про футболістів, яких вигнали з клубу з незвичайних причин.

Ніколя Анелька

Французький нападник виступав майже за всі англійські гранди: «Арсенал», «Челсі», «Манчестер Сіті» і «Ліверпуль». Тому завершення кар'єри в "Вест Бромвічі" здавалося відмінним варіантом. Однак у матчі з «Вест Хемом» Ніколя відсвяткував забитий м'яч незвичайним жестом, який у Франції багато хто вважає антисемітським. Сам гравець назвав звинувачення повною маячнею, але йому ніхто не повірив. Вибухнув скандал, французу дали п'ять матчів дискваліфікації, але найголовніше, титульним спонсором «Вест Бромвіча» тоді була компанія Zoopla з єврейським керівництвом, яке пригрозило розірвати контракт з клубом через жест Анелька. У підсумку дешевше виявилося вигнати самого гравця, і він відправився догравати до Індії, ставши першим і досі єдиним чорношкірим футболістом АПЛ, якого дискваліфікували за расизм.

Даніель Фонсека

Цей крутий Уругвайський нападник всі дев'яності провів в Італії, де був дуже хороший. Тому його підписав «Ювентус». Але після поразки туринців від «Панатінаїкоса», що призвів до вильоту з Ліги чемпіонів, футболістів «зебр» в аеропорту зустріли розгнівані тіффозі. Фанати вимагали пояснення безвольної гри і в усьому звинувачували футболістів: Ван Дер Сара, Зідана, Монтеро, Фонсеку та інших. Даніель не витримав образ і просто нокаутував одного з фанатів, а подальшу бійку припинила поліція. У підсумку, щоб не псувати відносини з уболівальниками, туринці розірвали контракт з Фонсекою, і він поїхав догравати в Південну Америку.

Джої Бартон

Цей гравець настільки безголовий, що його виганяли майже з усіх клубів, в яких він грав. Все почалося з «Манчестер Сіті», коли півзахисник вважався одним з найперспективніших в Англії, але побив на тренуванні одноклубника Усмана Дабо і Джої відсторонили від ігор. Він перейшов в «Ньюкасл», але звідти його вигнали після того, як він назвав керівників клубу ідіотами через продаж Кевіна Нолана. Потім він перейшов в «КПР», де під час матчу з «Манчестер Сіті» вдарив ліктями Тевеса і Агуеро, після чого мало не побився з Балотеллі, отримавши дискваліфікації на третину сезону, тому гравця відправили в оренду в «Марсель». Потім він виступав за «Рейнджерс», але після поразки від «Селтіка» побився на тренуванні з одним з гравців і звинуватив всіх інших у безвольній грі. Як підсумок - ще одне розірвання контракту.

Ан Джон Хван

У 2000-му році на той момент кращий футболіст Кореї підписав контракт з італійською «Перуджею», де дуже непогано виступав, але до 2002 року, коли на домашньому чемпіонаті світу в 1/8 фіналу на 117 хвилині Хван забив золотий гол у ворота збірної Італії. Він був жахливо радий, корейці святкували історичну перемогу всю ніч, але на ранок Хван дізнався, що його контракт з «Перуджею» розірваний. Тодішній президент італійського клубу Лучано Галуччі дивився матч по телевізору і був настільки засмучений поразкою, що заявив: «Я не збираюся платити зарплату людині, яка зруйнувала італійський футбол». Втім, у підсумку кар'єра футболіста склалася добре, нехай майже всю її він провів в азіатських командах.

 

За матеріалами світових ЗМІ




ТЕГИ: ЗОЗУЛЯ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору