Новини змагань

Лідерство "Агробізнеса", невдачі "Кристала": топ подій осені у Першій лізі (відео)

13:10, 8 грудня 2020

Топ-5 подій у Першій лізі. Версія "України футбольної"

Фото: facebook.com/polissyazt


Лідерство "Агробізнеса"

- Напередодні сезону команду з Волочиська називали серед ймовірних фаворитів, але навряд чи хтось міг подумати, що на зимову перерву "Агробізнес" піде лідером. Особливо, зважаючи на невдалий старт, коли після семи ігор у команди було три поразки в пасиві. Та потім підопічні Олександра Чижевського набрали хід і приємно здивували своїх прихильників семиматчевою переможною серією, яка й дозволила очолити турнірну таблицю.


Надійна фортеця "Вереса"

- Жодної поразки в рідних стінах, сім перемог у Млинові, лише вісім пропущених м'ячів і стільки ж сухих матчів. Такими показниками не може похвалитися жодна команда, крім "Вереса". Насамперед, завдяки потужній грі вдома рівнянам вдалося увірватися до лідируючої трійки, а за втраченими очками команда Юрія Вірта взагалі - перша.



Найшвидший хет-трик

- У осінній частині чемпіонату глядачі стали свідками трьох хеттриків. У центрі уваги опинилися Юрій Козиренко з "Гірника-Спорт", Олександр Батальський з "Оболоні" та Владислав Войцеховський з "Миколаєва". Голи останнього - окрема тема. Його "трюк з капелюхом" увійшов в історію як найшвидший в історії Першої ліги, форвард "городян" - зверніть увагу! - забив тричі між 86 і 90 хвилинами матчу.

Фото: mfc.mk.ua


Парад дебютів

- Новий сезон - це неодмінно нові імена, події, рекорди. І, звісно ж, прем'єри. А куди без них? Нинішня Перша ліга - це, по-перше, зіркові тренерські дебюти Олександра Головка в "Кремені", Валерія Кривенцова в "Металісті 1925", Василя Сачка в "Волині", Сергія Шищенка в "Поліссі" і Павла Яковенка в "Оболоні". А по-друге, це дебюти команд - "Альянса" і "ВПК-Агро", яких об'єднують не лише виступи в одній групі Другої ліги, а й пряме відношення до агропромислового сектору.


Херсон - без очок

- Уболівальники "Кристала" довгих 28 років мріяли про Першу лігу. Нарешті їхня мрія здійснилася, команда підвищилася в класі. Та після звичних перемог у Другій лізі - тут прийшли розчарування і невдачі. Херсонська команда - єдина, котра не тільки не виграла жодного матчу вдома, а й взагалі - не здобула бодай очка на рідному "Кристалі".

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору