Новини змагань

Двовладдя у групі "А", "Метал" без поразок: помітні події у Другій лізі (відео)

13:00, 28 листопада 2020

"Україна футбольна" виокремила найбільш помітні події осінньої частини змагань у Другій лізі

Фото: офіційна сторінка ФК "Діназ" у ФБ


Двовладдя у Групі А

Інтригуючим вийшло перше коло. На чемпіонство претендують одразу чотири-п'ять колективів. Проте на вершині - двовладдя: "Діназ" і "Поділля" набрали по 25 очок, але за додатковими показниками на чолі турнирнірної таблиці саме клуб з Вишгорода.

Такі різні "Карпати"

Вперше в історії у Другій лізі змагаються двоє "Карпат" - одні з Галича, що на франківщині, інші - львівські. Проте результати, як, власне, і самі команди, - абсолютно різні, протилежні. Галичани змагаються за вихід до Першої ліги, посідаючи 4-е місце, а їхні одноклубники зі Львова замикають турнірну таблицю.

Фото: fckarpaty.com


Стрілець Чепурненко

"Діназ" із 33 голами - найрезультативніша команда групи "А". Понад чверть усіх осінніх м'ячів - 9 - на рахунку одного виконавця - досвідченого Євгена Чепурненка. Він відзначився у семи з 11-ти ігор, визнавався ПФЛ Героєм одного з турів.

Непереможний "Метал"

Дебютант другої ліги здивував усіх, зумів стати осіннім чемпіоном без єдиної поразки. Підопічні Олександра Кучера, колишнього гравця національної збірної України, вперше втратили очки лише у восьмому турі, не зумівши переграти в рідних стінах "Енергію" (0:0). Дуже надійно діяли і в захисті, пропустивши усього двічі в 11-ти матчах.

Безкомпромісна "Реал-Фарма" і віковий Лиховидов

Цікавий колектив "Реал-Фарма". Йому належить кілька досягнень і рекордів. По-перше, в складі одеситів – найбільш віковий гравець - Микола Лиховидов, який в 54 роки продовжує активні виступи. А по-друге, "Реал-Фарма" виявилася єдиною командою групи, у якої жодної нічиєї - три перемоги при восьми поразках.


Хто до Першої ліги?

Бажаючих підвищитися в класі набагато більше, ніж перепусток. Поза конкуренцією "Метал", що йде без поразок і за складом має неймовірний потенціал. А ось за другу перепустку - справжня бійка: "Таврія", "Металург", "Кривбас", "Черкащина" воліють розпочати наступний сезон у Першій лізі. Йдуть у таблиці дуже щільно, тож перевагу наразі не можна віддати жодній команді.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору