Новини змагань

Батальський: у "Оболоні" ще є ресурс для покращення гри

13:00, 18 листопада 2020

Нападник "Оболоні" Олександр Батальський відповів на питання ЗМІ

Фото: fc.obolon.ua


Герой 13-го туру у Першій лізі Олександр Батальський поділився враженнями від перемоги над Авангардом(5:0), а також відзначив партнерів по команді, які допомогли йому забити три м'ячі.

- Завжди приємно, коли оцінюють твої старання, - сказав 34-річний футболіст. - Проте, необхідно відзначити партнерів по команді, адже без них не зміг би забити скільки м'ячів. Сподіваюся, що у наступних матчах своєю грою приноситиму користь Оболонь-Бровар.

- Перед грою з Авангардом сподівалися на таку розгромну перемогу? Розуміли, що в матчі з аутсайдером треба тільки брати три очки?

- Налаштовувалися на складну гру, адже Авангард — серйозний суперник. Проти краматорського колективу завжди непросто грати попри те, на якому місці знаходиться команда. Це Перша ліга і тут немає слабких команд. Матч нашого супернника з Волинню це довів. Але нас влаштовувала лише перемога. Задоволені, що змогли проявити свої найкращі якості і досягли переконливого результату.

- Але ви тільки на 40 хвилині відкрили рахунок у матчі, забивши головою після навісу Матяжа. Довго шукали свою гру?

- У нас були свої моменти раніше, але, на жаль, не змогли їх реалізувати. Проте, ми не опустили руки, а продовжували гнути свою лінію. Забитий м'яч наприкінці першого тайму додав нам впевненості у власних силах.

Фото: fc.obolon.ua


- Який з трьох м’ячів вам сподобався найбільше? Другий мяч  у дотик був ефектним, а в третьому м’ячі ви дотепно перекинули голкіпера.

- Кожен м'яч по своєму красивий і цінний для мене. Хочу відзначити партнерів по команді, які віддавали чудові асисти. Після таких передач гріх не забивати.

- Згадайте, коли раніше на професіональному матчі відзначалися хет-триком? Можливо, ця гра увійде до трійки ваших найбільш пам'ятних?

- Дублем відзначався, а хет-трик зробив уперше. Сподіваюся, що мої найбільш пам'ятні матчі ще попереду. Працюю на тренуваннях, щоб у майбутньому міг ще більше користі принести команді. Не збираюся зупинятися на досягнутому, рухаюся лише вперед до нових вершин.

- Менше місяця минуло з того часу як відбулася зміна тренера, а в у вашій команді в турнірному становищі стільки всього відбулося. Як оціните цей період з Павлом Яковенком?

- Якщо є результат, отже рухаємося у правильному напрямку. Головне, не зупинятися на досягнутому і постійно вдосконалювати свою гру. Нам ще багато над чим необхідно працювати. Переконаний, що ресурс для покращення якості гри у нас є.

- Які зміни у тренувальному процесі вніс Павло Яковенко? Що особисто від вас вимагає на полі досвідчений тренер?

- У кожного тренера своє бачення футболу. Намагаємося виконувати тренерські настанови, дотримуватися ігрової дисципліни. Щодо мене, то я повинен бути якомога кориснішим для команди. Зажди націлений на ворота, проте коли партнер у вигідній позиції, то я віддам йому передачу.

Фото: fc.obolon.ua


- Прихід Яковенка і Литовченка додав вам впевненості у власних силах? Відчули, що можете досягати кращих результатів?

- У нас дуже досвідчений тренерський штаб. Переконаний, що цей досвід нам допоможе. Для впевненості необхідно було відчути смак перемог. З вірою у власні сили зможемо переграти будь-якого суперника.

- Які у вас очікування від матчу з Гірником-Спорт. Погоджуєтеся з тим, що ця команда є найбільшим відкриттям сезону?

- Готуємося до складного та цікавого матчу. Гірник-Спорт дивує всіх у цьому сезоні. Підопічні Жабченка грають на високому рівні. Проте, ми не звертаємо уагу на суперника. Для нас важливо грати у свій футбол. Якщо виконаємо тренерські настанови, то зможемо досягти бажаного результату. З нетерпінням чекаємо на цікавий футбол.

БЛІЦ

  • Народився у Києві.
  • Вихованець ФК Локомотив (Київ).
  • Улюблена команда — Атлетико (Мадрид).
  • Улюблений гравець — Роберт Левандовські.
  • Футбольна мрія? Прагну ще декілька років пограти на професіональному рівні.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору