Новини ЗМІ

ЕКСКЛЮЗИВ. Воротар «ВПК-Агро» Бубенцов: у кубковому матчі більше довелося попрацювати Халімі

09:00, 14 листопада 2020

Першоліговий «ВПК-Агро» пробився у наступну стадію Кубка України, обігравши «Олімпік»

Фото: офіційна сторінка ФК "ВПК-Агро" у ФБ


У п’ятницю відбувся перенесений поєдинок третього раунду (1/16 фіналу) Кубку України сезону 2020/21, в якому «ВПК-Агро» зумів здобути мінімальну перемогу над «Олімпіком». Одним із головних героїв матчу став воротар шевченківців Андрій Бубенцов. Після матчу він відповів на кілька питань пресслужби ПФЛ.

- Андрію, після матчу головний тренер «Олімпіка» Ігор Климовський сказав, що його команда зобов’язана спокійно обігравати команди на кшталт «ВПК-Агро». Не образливо чути такі слова на адресу свого колективу?

- Та ні, жодним чином. Навпаки, я вважаю, нам, у першу чергу, було цікаво перевірити себе на тлі такого суперника. Тим більше це був перший офіційний матч нашого клубу з командою УПЛ, тим солодшою є ця перемога.

- Як вважаєте, в кого було більше роботи – у вас чи у Халімі?

- Кіпер «Олімпіка», я вважаю, провів прекрасний матч. Думаю зараз болітиме голова у головного тренера «Олімпіка», кого ставити далі. Халімі показав свій рівень, що він недарма в заявці клубу Прем'єр-Ліги. Щодо моментів, то йому все ж, думаю, більше довелося попрацювати в грі, як би дивно не звучало!

- Вдячні УАФ, що не зарахували вам технічну поразку, а перенесли матч? Скажімо, УЄФА «Приштині» та «Словану» присудив технічні поразки у змаганнях ЛЄ саме через COVID-19 в цих командах.

- На той момент у нас захворіло короновірусом близько 15 осіб, і я вважаю зараз на першому плані - здоров'я людей. А перенесення є скрізь у всіх лігах і чемпіонатах, це цілком нормальні речі.

- У вашого клубу була мрія зіграти в офіційному матчі проти «Дніпра-1»? Відчути на смак дніпровське дербі.

- У першу чергу була мрія зіграти з клубом Прем'єр-Ліги на наступному етапі. А щодо матчу з СК «Дніпро-1», то звісно, буде знову цікаво перевірити наш колектив на міцність. Та й дійсно, це таки дербі. Будемо відвертими, ми за багатьма стаття поступаємося клубу Йовічевіча, але прагнемо розвиватися і рухатися далі.

Дуже шкода, що доведеться зіграти без глядачів. Але повторюся, зараз така ситуація, що на першому місці здоров'я людей. Але інтерес цей матч у регіоні точно б викликав!

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору