Новини ЗМІ

Кизилатеш: у Волині є ресурс, щоб додати по ходу сезону

13:00, 9 листопада 2020

Sport Arena та ПФЛ назвали Героєм туру півзахисника луцького клубу

Фото: fcvolyn.net


Матч у Горішніх Плавнях був у центрі уваги України футбольної: Гірник-Спорт, який піднявся на пікове для себе друге місце, приймав одного з найнебезпечніших переслідувачів. І справді, Волинь не лише дала бій одному з лідерів, а й здобула переконливу перемогу, реабілітувавшись за мінімальну поразку від Авангарду туром раніше. А Кизилатеш став автором дубля у грі з Гірником-Спорт.

Герой 11-го туру у Першій лізі Джемаль Кізіталеш розповів про перемогу над Гірником-Спорт (3:0), а також поділився очікування від матчу з Оболонню-Бровар.

– У першу чергу хочу привітати команду з перемогою, – сказав пресслужбі ПФЛ Кізілатеш. – Прагнули реабілітуватися після прикрої поразки у грі з Авангардом. Важливо, що вдалося повністю виконати тренерські настанови. Дуже сильно зіграли у першому таймі. На мою думку, ці 45 хвилин були найкращими для Волині у цьому сезоні.

Щодо визнання, то мені дуже приємно. Ця нагорода надає мені впевненості у власних силах. На тренуваннях ще більше працюватиму, щоб своєю грою приносив ще більше користі команді.

– Прогрес у результатах вдалося досягти завдяки тому, що команда вже почала краще розуміти вимоги нового тренера?

– Думаю, що невдалий старт сезону можна пов’язати з кадровою ротацією, зміною тренера. Потрібен був час награти ігрові зв’язки, зрозуміти один одного. Зараз прогресуємо від матчу до матчу і це додає оптимізму. На жаль, втратили важливі залікові пункти на старті, але в жодному разі не можна опускати руки, адже ще вся боротьба попереду. У Волині є ресурс, щоб додати по ходу сезону.

Важливо, що в команді є баланс досвіду та молодості. Зараз вже добре розуміємо вимоги Василя Сачка, тому впевнений, що найкращі матчі Волині ще попереду.

Фото: fcvolyn.net


– Ще до перерви Волинь тричі забила. Які завдання отримали від тренерського штабу на другий тайм?

– Мали комфортну перевагу після першого тайму, тому у другій половині зустрічі грали за рахунком. Знали, що суперник змушений буде йти вперед, тому намагалися грати на контратаках. На жаль, не все вийшло, але головне, що здобули важливу і переконливу перемогу.

– У цьому сезоні ви ще не забивали. Після цього матчу видихнули з полегшенням чи не акцентуєте увагу на особистих досягненнях?

– Щасливий, що вдалося забити свої дебютні м’ячі за Волинь. Не збираюся зупинятися на досягнутому. Хочу у кожній грі радувати вболівальників забитими м’ячами і приносити користь команді. Для цього власне працюю на тренуваннях.

– У наступному турі ви зіграєте проти Оболоні-Бровар.  Які очікування від цього матчу?

– Переконаний, що буде дуже складна гра. В Оболоні-Бровар грають кваліфіковані виконавці. Після призначення Павла Яковенка київська команда додала у якості гри, покращила свої результати. На теоретичних заняттях ретельно розберемо гру суперника і будемо готові до будь-якого перебігу подій на полі. Намагатимемося скористатися слабкими сторонами суперника. Якщо зіграємо у свій найкращий футбол, то думаю зможемо перемогти.

БЛІЦ

  • Народився у Стамбулі
  • Вихованець школи — Зірка (Київ)
  • Перші тренери — Олексій Яковенко та Сергій Одінцов
  • Улюблені команди? імпонують манери гри Борусії Д, Баварії та Барселони.
  • Улюблені гравці — Ліонель Мессі та Зінедін Зідан
  • Мета у футболі — отримувати задоволення від футболу. Прагну зіграти у єврокубках.

 

Преслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору