Новини змагань

Арена «Лівий берег» прийняла перший матч змагань ПФЛ (відео)

16:00, 7 листопада 2020

На київському стадіоні зі сертифікованим FIFA штучним покриттям зіграли «Чернігів» і «Поділля»

Сьогодні у рамках 10 туру Другої ліги Групи «А» «Чернігів» у домашньому матчі приймав «Поділля» на арені «Лівий берег», що на київських Осокорках. Чернігів був внесений до "червоної зони", тому господарі перенесли матч до Києва. Він завершився переконливою перемогою команди з Хмельницького 3:0.

Це був дебют стадіону у змаганнях Другої ліги. Нагадаємо, 27 серпня на столичній арені "Лівий берег" пройшла історична для всього українського футболу подія. FIFA офіційно ліцензувало стадіон, яке має ідеально рівне покриття, стандартні розміри поля 105 м у довжину і 68 м у ширину. Саме таке штучне покриття і на арені у Литві, де проходили матчі національних збірних Литви та України.

Тож, арена "Лівий берег" отримала сертифікат FIFA Quality & FIFA Quality PRO. А це свідчить про досить високі стандарти FIFA за багатьма характеристиками.

«Ми послідовні у наших діях і заявляли про те, що робимо все якісно, - розповів напередодні пресслужбі ПФЛ почесний президент клубу «Лівий берег» Микола Лавренко. - З самого початку домовилися, що зробимо поле, яке буде з сертифікатом FIFA. Домовилися, що після відкриття поля протягом місяця-двох отримаємо сертифікат».

Арену «Лівий берег» відкрито шостого липня 2020 року. Наприкінці жовтня на арені «Лівий берег» пройшли матчі еліт-ліги ДЮФЛУ за участю вихованців ФК «Динамо» та «Шахтаря».

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору