Новини змагань

Другий сенегалець у лізі, третій поспіль гол Богомаза. Друга ліга. Дев'ятий тур. Відлуння матчів

11:00, 5 листопада 2020

Микола Лиховидов - найстарший гравець в історії Другої ліги

Фото: fcuzhhorod.com


Безнічийна серія одеської «Реал Фарми» триває вже 14 матчів, вінницької «Ниви» - 11, луцької «Волині-2» - вісім, зорянських «Балкан» та галицьких «Карпат» - сім.

Безпрограшна серія харківського «Метала» триває вже дев’ять матчів, хмельницького «Поділля» та дунаєвецького «Епіцентру» - вісім, петропавлівської «Чайки» та черкаського «Дніпра» - п’ять.

Програшна серія вінницької «Нива» переривається на позначці у сім матчів, безвиграшна серія МФК «Миколаїв-2» переривається на позначці 11 матчів, а вінницької «Ниви» - вісім, аналогічна серія маріупольського «Яруду» триває шість матчів (єдина команда сезону, яка ще не вигравала), а львівських «Карпат» - п’ять.

Папа Гуйе. Фото: facebook.com/fcmetalua


Пропускна серія МФК «Миколаїв-2» переривається на позначці у десять матчів, а вінницької «Ниви» - у вісім, аналогічна серія львівських «Карпат» триває сім матчів, маріупольського «Яруду» та зорянських «Балкан» - шість, ФК «Ужгород» - п’ять.

Третій матч поспіль забиває Назарій Богомаз («Волинь-2»).

Микола Лиховидов («Реал Фарма») у віці 54 років та 277 днів стає найстаршим гравцем поточного сезону і продовжує бути найстаршим гравцем за історію у Другій лізі.


Група А. Огляд матчів дев'ятого туру


Папа Гуйє («Метал») стає лише другим сенегальським гравцем у Другій лізі (після Сулеймана Діонга з «Черкащини»).

Підсумки ігрового туру

Загалом зіграно десять матчів туру: дві перемоги господарів, три нічиї та п’ять перемог гостей. Забитий 31 м’яч (у середньому 3,1 за гру), господарі забили 12 м’ячів, гості – 19. У першому таймі було забито 14 м’ячів, і 17 у другому. Арбітрами були показані 46 попереджень та чотири вилучення, також були призначені шість пенальті (два не реалізовані). У турі зафіксовано три дублі та дві впевнені перемоги.

Голи: найперший – Данило Фальковський (МФК «Миколаїв-2», 13 хвилина з пенальті), найпізніший – Максим Лещенко («Чайка»), 90+3 хвилина з пенальті).

Пенальті та вилучення

Пенальті реалізували: Віталій Федорів («Метал»), Данило Фальковський (МФК «Миколаїв-2»), Назарій Богомаз («Волинь-2»), Максим Лещенко («Чайка»).

Пенальті не реалізували: Вадим Гриппа («Таврія-Сімферополь»), Володимир Тименко («Чайка»).

Нікополь - Миколаїв-2 - 0:1. Фото: facebook.com/fcnikopolofficial


Друге вилучення у Другій лізі: Сергій Твердоух (ФК «Нікополь»), перше: Ерік Бейер (ФК «Нікополь», у 41-й грі), Сергій Біневський (МФК «Миколаїв-2», у 25-й грі), Вадим Лучка («Волинь-2», у восьмій грі).

Воротарі

Суха гра в активі чотирьох голкіперів: Остап Вульчин («Карпати» Галич), Амір Агаларов (МФК «Миколаїв-2»), Денис Завгородній («Таврія-Сімферополь»), Іван Карабін («Нива»).


 Група Б. Огляд матчів дев'ятого туру


Ювілеї гравців

П’ятий м’яч у Другій лізі забиває: Джаба Фхакадзе, Максим Авер'янов (обидва "Дніпро"), Віталій Федорів ("Метал"), Назарій Богомаз ("Волинь-2"), Богдан Козак («Карпати» Галич, другий у грі), Олександр Горват («Кривбас», другий у грі).

Дебютний м’яч у Другій лізі забивають: Максим Лещенко ("Чайка", у 61-й грі), Дмитро Клочко ("Таврія-Сімферополь", у 53-й грі), Данило Фальковський (МФК "Миколаїв-2", у 31-й грі), Ярослав Олійник ("Черкащина", у 14-й грі), Олег Антошик ("Карпати" Галич, у дев'ятій грі), Віталій Гемега ("Нива", у восьмій грі), Олексій Сидоров ("Металург", у сьомій грі), Артем Осмоловський ("Нива", у третій грі), Папа Гуйє («Метал», у першій грі)

Другий дубль у Другій лізі: Валерій Доля («Енергія»), перший: Богдан Козак («Карпати» Галич, у дев’ятій грі), Олександр Горват («Кривбас», у 67-й грі).

175-ту гру у Другій лізі проводить: Ігор Бука ("Кривбас"), 125-ту: Андрій Дедяєв ("Кривбас"), 90-ту: Валерій Доля ("Енергія"), 80-ту: Вадим Гриппа ("Таврія-Сімферополь"), 75-ту: Микита Жуков (ФК "Нікополь"), Олександр Ільницький ("Балкани"), 70-ту: Богдан Сокол ("Кривбас"), 60-ту: В'ячеслав Турчанов ("Чайка").

Дебютують у Другій лізі: Папа Гуйє («Метал»), Артем Гирич ("Реал Фарма"), Кирило Матвєєв ("Яруд"), Данило Гріненко, Дмитро Сергєєв, Віталій Бедін (усі МФК "Миколаїв-2"), Анатолій Науменко, Тарас Мовлян (обидва ФК "Чернігів").

 

Денис Столярчук для pfl.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору