Новини змагань

«Агробізнес» має проект нового стадіону і готовий розпочати будівництво (відео)

12:00, 24 жовтня 2020

"Агробізнес" планує реконструкцію власного стадіону

Амбітному клубу «Агробізнес» із міста Волочиськ всього п’ять років, він стрімко пройшов шлях від аматорів до першої ліги, а нині є одним із претендентів на вихід до Прем’єр-ліги. Одночасно зі спортивними успіхами клуб послідовно розвиває спортивну інфраструктуру, аби відповідати всім вимогам елітного дивізіону. Проведено реконструкцію роздягалень і підтрибунних приміщень, зроблено реконструкцію ігрового поля, побудовано поле для тренувань, майданчик зі штучним покриттям, придбано сучасний автобус… Тепер на черзі новий етап розвитку клубу – реконструкція, а, фактично, будівництво нового стадіону на місці нинішньої «Юності». Арена має стати однією з найсучасніших та найкомфортніших у країні.

Про плани будівництва засновник ФК «Агробізнес» Олег Собуцький:

– Клуб «Агробізнес» представляє місто Волочиськ і домашні матчі хоче проводити саме на рідній арені. Тому ми свідомо беремо паузу, інвестуємо в інфраструктуру, щоб бути повністю готовими до Прем’єр-ліги. Замовлено і виконано проект оновленого стадіону, за планами буде накрито дахом нинішню центральну трибуну, а також зведено нову трибуну на протилежному боці, також з дахом, вона вміщуватиме 3000 глядачів. Таким чином, загальна місткість арени складатиме більше 5000 глядачів, і всі вони будуть під дахом. Стадіон матиме штучне освітлення, зведемо нові парковки для автобусів та авто, зони для харчування, продажу атрибутики тощо.

"Нова арена повністю відповідатиме вимогам Прем’єр-ліги, буде комфортною та затишною для глядачів і футболістів. Клуб вже готовий розпочати будівельні роботи, але наразі є питання взаємодії з міською радою. Нонсенс, ми за свої кошти хочемо збудувати для міста і команди новий стадіон, але дозвіл на це ніяк не можемо отримати! Вже тричі сесія міської ради давала нам відмову. Доводиться сподіватися, що все ж ми зможемо подарувати місту нову гордість та окрасу Волочиська – сучасний стадіон!", - зазначив почесний президент ФК "Агробізнес".

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору