Новини змагань

Особливості пошуку букмекерів для ставок на футбол

08:00, 1 лютого 2022

Ставки на футбол - це не лише чудова можливість вболівати за улюблену команду, а й цікаво провести час. Виграш на спортивних подіях цілком реальний, варто лише врахувати певні особливості та почати діяти.

 

Найважливішою частиною процесу беттингу є пошук надійного букмекера. Пропонуємо детальніше розглянути особливості пошуку букмекерської компанії та як не потрапити до шахраїв. 

 

 

Ознаки справжньої та чесної букмекерської компанії

 

Наявність ліцензії

Легальні букмекерські контори, перераховані на Oddspedia. там можна дізнатись детальну інформацію про відомі та надійні компанії. Букмекер, котрий має ліцензію на діяльність у сфері азартних ігор в Україні стовідсотково пройшов процес перевірки та гарантує свою платоспроможність і прозору діяльність згідно законодавства.

Якість роботи служби підтримки та відгуки

Зазвичай, служба підтримки сайту працює цілодобово й оперативно відповідає на запити користувачів через чат-бот, електронну пошту чи месенджери. Проте, варто ознайомитись з відгуками про ту чи іншу компанію та нюанси її діяльності: кваліфікацію операторів підтримки, швидкість виводу коштів, кількість спортивних подій, на які можна робити ставки та варіативність ставок.

Наявність прозорої та зрозумілої бонусної системи

Букмекери виявляють свою лояльність та привітність по відношенню до потенційних та існуючих клієнтів, надаючи бонуси та фрібети. 

Зручність інтерфейсу та умови використання сайту

Не менш важливою ознакою авторитетної компанії є наявність мобільного додатку та мобільної версії сайту. Також, необхідно дізнатись розмір комісії на вивід коштів, якщо вона є.

Варіативність виводу коштів з рахунку

Справжній букмекер пропонує клієнтам виводити кошти у будь-який зручний спосіб: на електронний гаманець, на банківську картку чи баланс мобільного телефону.
 

Як визначити ненадійного букмекера? 

 

  • відсутня ліцензія на ігрову діяльність. Приділіть трохи свого часу на те, щоб перевірити справжність ліцензії через урядовий портал;

  • дата створення сайту повинна бути раніше, ніж пару місяців тому. Букмекери з гарною репутацією існують не один рік й постійно організовують рекламні компанії не тільки в мережі, а й на фасадах будинків, чи у громадському транспорті. Варто задуматись про реальність організації, якщо ви не чули її назву раніше;

  • примітивний процес реєстрації. Сайт не вимагає від вас верифікації акаунту чи таких даних як електронна адреса / номер мобільного телефону й не перевіряє дані поля “ПІБ” на адекватність. Реальний букмекер обов'язково включає етап перевірки даних та активацію акаунту під час реєстрації;

  • підозріло привабливі пропозиції, що виходять за рамки здорового глузду. Нерідко нелегальні компанії заманюють користувачів занадто щедрими пропозиціями, як розіграш великої суми коштів чи заохочення за дуже великий розмір депозиту (більше 10 тис. грн.)

 

Отже, до процесу вибору букмекерської компанії необхідно підходити відповідально та ретельно вивчати сайт організації, адже від надійності букмекера залежить можливість виграшу та гарантія виведення коштів з рахунку.

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору