Новини змагань

Позачергова Конференція: Олександр Каденко - президент ПФЛ України

13:30, 29 вересня 2020

Позачергова Конференція ПФЛ обрала президента

Фото: Павло Кубанов, УАФ


У Будинку футболу пройшла позачергова Конференція ПФЛ, де розглянули низку питань, головним серед яких були вибори президента ПФЛ.

Перш за все учасники Конференції одноголосно затвердили звіт аудиторської компанії про фінансово-господарську діяльність ПФЛ за період з 01.07.2019 по 15.08.2020.

Після цього одноголосно обрали президентом Об’єднання футбольних клубів «Професіональна футбольна ліга України» Олександра Каденка на чотири роки у відповідності до Статуту ПФЛ. Першим із призначенням поздоровив президент УАФ Андрій Павелко, який взяв участь у заході.

Фото: пресслужба ПФЛ


Затверджений Статут ПФЛ у новій редакції. Футбольні клуби ПФЛ протягом трьох місяців мають привести свої статути у відповідність до його вимог.

На розгляд Виконкому УАФ і остаточне затвердження буде надане рішення Конференції щодо Договору на передачу комерційних прав від ТОВ "УАФ Маркетинг" до ТОВ "Ліга Футбол" на сезон 2020/21, 2021/22, 2022/23.

Делегати Конференції вирішили обрати склад Центральної ради ПФЛ у кількості 16 осіб (по вісім представників від кожної з ліг).

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору