Новини змагань

Собуцький: у другому турі "Агробізнес" грав із одним воротарем

17:59, 20 вересня 2019

Президент «Агробізнеса» Олег Собуцький поділився враженнями від старту сезону, прокоментував жеребкування Кубку України та наголосив на амбітному завданні перед командою.

Амбітне завдання

- Перед початком нового сезону звернувся до команди, тренерського штабу і поставив завдання вийти до Прем’єр-Ліги. Зі свого боку зроблю все, що для цього буде потрібно. Задача футболістів – довести свою конкурентоспроможність і за спортивним принципом підвищитися у класі. Вважаю, що вони на це здатні. Плануємо у цьому сезоні вийти до Прем’єр-Ліги.

Вдосконалення інфраструктури

- Звісно, є багато питань щодо стадіону. Другу чи третю сесію міськради подаємо документи, а нам їх повертають...

Потрібно, щоб наша інфраструктура відповідала вимогам Прем’єр-Ліги. Впевнений, що ми переможемо ці бюрократичні закони і збудуємо трибуну. Наш стадіон відповідатиме всім вимогам. Хочу, щоб нам не було соромно, коли приїдуть в гості провідні команди, а у нас немає відповідних умов.

Початок сезону

- Не можу сказати, що «Агробізнес» зараз на всі 100%  задоволений стартом нового чемпіонату. На жаль, пандемія коронавірусу теж вплинула на нашу команду. Перший тур не грали через те, що було шість хворих на Cоvid-19. Плюс один футболіст з дублю та прес-аташе, потім ще троє хворих додалося. Другий тур грали взагалі з одним воротарем в заявці. Звісно, ми ризикували, але розуміли, що якщо не почнемо сезон, то потім буде ще складніше. Разом з тренерським штаб ухвалили рішення зіграти другий тур. Важливо, що вдалося перемогти, хоча матч був непростий.

Щодо Кубку України, то ця перемога також була складною. Грали в Ужгороді, у хлопці була лише доба на відпочинок, а потім вирушили до Харкова. Мали з «Металістом 1925» зіграти в понеділок, але харківський клуб переніс гру на неділю. Вони господарі і мали на це право.

Перенесення матчів

- Підтримую Григорія Козловського, який сказав, що краще не переносити матчі через Covid-19. Якщо команда може назбирати склад на гру, то потрібно проводити матч. Якщо вистачає футболістів на всі позиції, то чому б не грати? Це моя позиція.

Хмельницьке дербі

- Коли «Епіцентр» розгромив тернопільську «Ниву», то я відразу зателефонував Олександру Герезі, щоб привітати з цим успіхом. Сказав, що боїмося грати з ними на Кубок України. Не хотів, щоб грали проти «Епіцентра», адже ми друзі і партнери по бізнесу. На жаль, жереб нас звів на такій ранній стадії змагань. Нічого не вдієш, будемо боротися і в чесній боротьбі виявимо найсильнішого.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору