Новини змагань

ЕКСКЛЮЗИВ! Нігруца: мрію, щоб наступного року у “Чайці” грали власні вихованці (відео)

12:00, 9 вересня 2020

Президент петропавлівської “Чайки” Олександр Нігруца відповів на питаня пресслужби ПФЛ

Фото: sc-chayka.com.ua


Президент петропавлівської “Чайки” Олександр Нігруца розповів про завдання перед командою, наголосив на важливості підписання власних вихованців, а також повідомив деталі будівництва нового стадіону.

Підсумки минулого сезону

- Минулий сезон почали не найкращим чином, - говорить Нігруца. - Восени трохи виправили становище, більше того – набрали найбільше очок у другому колі в Лізі. Звісно, наше завдання мати футболістів, які здатні посилити склад в будь-який момент. Напевно, це моє недопрацювання і тренерів, тому ми не змогли минулого сезону показати той результат, до якого прагнули.

Питання інфраструктури

- На сьогодні у нас є штучне поле, де гравці тренуються. Біля нашої чудової загальноосвітньої школи зараз відкриємо ще одне футбольне поле 60х40, також маємо три майданчики 20х40. Вже розробили проект будівництва натурального футбольного поля і якщо все добре, то зможемо його збудувати.

Сім матчів без поразок

- Дуже приємно, коли команда виграє. Відразу покращується настрій, відчувається прилив нових сил. Це результат роботи всього колективу: гравців, тренерів і керівництва клубу. Сподіваюся, що ця безпрограшна серія триватиме.

У будь-якому випадку ми рухаємося вперед, розвиваємося. Потрібно оновлюватися і йти в ногу з часом. Сподіваюся, що “Чайка” завжди рухатиметься тільки вперед до нових вершин.

Ребрендинг

- Розробкою нового логотипу займався Олександр Нігруца. Це мій син, який мені допомагає. Мені відразу сподобався дизайн  і  я навіть не вносив своїх правок. Відразу затвердив новий логотип нашого клубу.

Конкуренція з «Діназом»

- У нас з “Діназом” гарні відносини, але не на футбольному полі. Бажаю, щоб “Діназ” підвищився у класі, адже вони цього варті. У цього клубу є власна дитяча школа, стадіони. Наш клуб поки не готовий грати у Першій лізі, тільки через відсутність власного стадіону. Щодо завдання на сезон, то поки прагнемо вигравати у кожному матчі. Якщо прогресуватимемо і виграватимемо, то й місце у турнірній таблиці буде достойне. До цього ми й прагнемо.

Дитяча школа

У нашій дитячій школі зараз займається більш як 300 дітей. У мене є бажання у майбутньому підписати контракт з власним вихованцем. Щонайменше одним. На жаль, поки що це не вдається. Можливо, вже у наступному році у “Чайці” гратимуть власні вихованці. Я про це мрію.

Новий стадіон

- Від усіє команди «Чайка» та від себе особисто хочу подякувати сільському голові Кодебському Олексію. Він дуже багато робить для нашої команди - допомагає фінансово, морально, їздить з нами на ігри.

Сільська рада вже профінансувала проектні роботи з будівництва стадіону. Ці  роботи вже завершилися і зараз проходить експертиза кошторису. Думаю, що незабаром буде оголошений тендер і почнеться будівництво стадіону. В цьому велика заслуга нашого сільського голови. Ми плануємо побудувати стадіон з натуральним покриттям. Плануємо, що трибуни будуть розраховані на 1500 місць.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору