Новини змагань

Білоус: після третього голу у ворота "Волині" відчули запах перемоги

14:00, 8 вересня 2020

Герой першого туру у Першій лізі півзахисник ФК "Кремінь" Сергій Білоус відповів на питання ЗМІ

Фото: ФК "Кремінь"


21-річний вихованець кременчуцького футболу Сергій Білоус починав матч у запасі, але на третій хвилні через вимушену заміну з’явився на полі і сьтав найкращим гравцем у утурі, віддавши три гольових, а його "Кремінь" здобув виїзну перемогу 3:2 над "Волинню". SportArena і ПФЛ визнали гравця Героєм туру, а його "Кремінь" зробив найбільшу сенсацію першого кола.

- Дуже радий, що ми змогли розпочати чемпіонат з перемоги, до того ж з перемоги над такою міцною командою як Волинь, - зізнався гравець. - Також, звісно, щасливий, що мене визнали найкращим гравцем за підсумками всіх п’яти матчів.


- Ви розпочинали матч на лаві запасних, проте через травму Мурашова увійшли у матч вже на перших хвилинах. Напевно, не очікували на такий розвиток подій?
- Сидів на лавці, і саме сталась така ситуація з Мурашовим. Я побачив як арбітр показав, що відбудеться заміна і тренер сказав мені переодягатися. У Мурашова, на жаль, перелом ключиці, тому бажаю йому якнайшвидшого відновлення.

- У цьому матчі ви віддали три гольові. Задоволені?
- Звісно. Став найрезультативнішим гравцем матчу, а може й всього туру (посміхається).

- У компенсований час вас вилучили. Що сталося у тому епізоді?
- Так, цей матч мені дуже добре запамятається. Це перше вилучення в моїй кар’єрі. Звичайно, не хотілося б пропускати наступний матч, але вже сталося що сталося. Головне, що моя команда перемогла.

Щодо вилучення, то в центрі поля тим м’ячем можна було б і поступитися та не заробляти вилучення, але емоції зашкалювали, тим більше в такій грі не хотілося на останніх хвилинах не віддавати жодного клаптика поля. Довелося підти на зривання атаки ціною жовтої картки, хочу вибачитися перед партнерами. що підвів їх.

- На 11-й хвилині після вашої передачі з кутового відзначився Бородай. Награна комбінація. Швидкий м'яч в емоційному плані дещо заспокоїв команду?
- На тренуваннях працюємо над стандартами, перший м’яч додав впевненості і відразу вдалося забити вдруге.

м

Фото: ФК "Кремінь"


- Ще до перерви Кремінь подвоїв перевагу, але на початку другого тайму господарі скоротили відставання. У другій половині зустрічі більше грали за рахунком чи намагалися гнути свою лінію?

- В жодному випадку не дивилися на рахунок, а продовжували грати в свою гру як нас просив тренер.

- Наприкінці зустрічі після вашої розрізної передачі на хід відзначився Сорокін. Після цього забитого м'яча відчули, що перемогу не віддасте?

- Так, після забитого третього голу вже відчули запах перемоги. Але, Волинь відразу ж відповіла своїм забитим голом, не давши нам повністю розслабитися. Суперник нас був дуже ідуже небезпечний. Але цікаво з такими командами грати.

- Як вам працюється з Олександром Головком? Які зміни помітили у тренувальному процесі?
- Олександр Борисович цікавий тренер, у нього своя методика тренувань. Мені подобається тренувальний процес, дуже запам’яталася його фраза про те, що кожен гравець має займатися своєю справою на полі. Насправді, так воно і є.

- Перемогу у матчі з "Волинню" команді принесли молоді гравці. Досвід роботи Головка з молодіжною збірною відчувається? Що він змінив саме у вашій позиції на футбольному полі?

- Я думаю, що він знає підходи до молодих футболістів. Він же має досвід роботи в молодіжній збірній, відповідно може знайти підхід до молоді. Як тільки він очолив команду, я опинився на позиції центрального опорного півзахисника. Спочатку я не розумів, що взагалі відбувається, але через декілька тренувань мені почала подобатися ця позиція і я вже почав розуміти як треба грати.

Бліц

- Народився у Кіровоградській обл. пгт.Власівка

- Починав у академії ФК "Кремінь", останні півтора роки вчився і закінчив Київський спортірнтернат (колишній РВУФК)

- Перший тренер мій батько, саме він мене привів у футбол. Також виокремлю і Торубара Станіслава Павловича

- Улюблений гравець Мессі
- Слідкую за виступами "Барселони"

- Хочеться потрапити до УПЛ та відчути той рівень футболу. А в ідеалі мені імпонує іспанський чемпіонат.

 

Пресслужба ПФЛ

SportArenа - інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору