Новини змагань

ПФЛ вітає зі стартом нового чемпіонату!

07:00, 5 вересня 2020

П'ятого вересня розпочинається новий чемпіонат змагань ПФЛ сезону 2020/21

Шановні колеги!

Професіональна футбольна ліга України вітає керівників, тренерів, футболістів, персонал клубів Ліги, а також чисельних уболівальників з початком футбольного сезону 2020/21.

Минулого чемпіонату ми з вами стали свідками одного з найбільш цікавих за інтригою і високою професіональною майстерністю футболістів.

Цього року зросло число учасників змагань під егідою ПФЛ, додалося чимало амбітних новачків, а ми всі разом спільно попрацювали над тим, щоб зберегти поміж учасників клуби, які перебували в складній ситуації й могли припинити участь. Як відзначають фахівці, у Першій і Другій лігах стало не менше команд, які ставлять перед собою амбітні завдання, тож сезон має бути не менш яскравим. Готові себе проявити як старожили змагань ПФЛ, так і амбітні дебютанти.

Клуби готувалися до старту, зміцнивши свої склади в міжсезоння безліччю самобутніх футболістів. Упевнені, що новий сезон відкриє нові імена, і дуже б хотілося, щоб серед них було якомога більше молодих вихованців власних футбольних шкіл.

Дякуємо учасникам змагань та вболівальникам, що ви залишаєтеся з нами. Наша вдячність керівникам клубів, спонсорам, партнерам за те, що на цьому непростому для світу і футболу етапі ми всі разом продовжуємо необхідну справу з розвитку українського футболу.

Безумовно перед нами стоять непрості виклики у складний час епідемії. Але маємо надію, що разом зможемо зберегти цілісність чемпіонату, зробити його ще кращим і довести, що професіональний футбол в Україні готовий далі розвиватися.

 

З повагою

Т.в.о. президента Олександр Каденко

і колектив ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору