Новини змагань

Сезон 2020/21. Перша ліга. ТОП-5 очікувань (відео)

11:00, 2 вересня 2020

Програма "Україна футбольна" виділила кілька подій, які можуть привернути увагу вболівальників у Першій лізі нового сезону

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


Третя спроба "Металіста 1925"

Футбольний Харків скучив за Прем'єр-лігою. У 2019-му "Металіст 1925" зупинився за крок від мети з Олександром Горяїновим. Цьогоріч не пощастило Андрію Демченку. Він, як і його попередник, був звільнений зі своєї посади. Третю спробу підвищитися в класі намагатиметься реалізувати Валерій Кривенцов, колишній наставник "Маріуполя" і юнацької команди "Шахтаря".

Зірковий тренерський десант

Що не говоріть, а цьогорічна Перша ліга буде не менш цікавою, ніж минулорічна. Бодай тому, що з'явилися зіркові тренери, що працювали зі збірними та клубами Прем'єр-ліги. Вболівальники Луцька ходитимуть на Василя Сачка і його "Волинь", фанати Харкова - на Валерія Кривенцова і "Металіст 1925", а прихильники футболу Кременчука - на Олександра Головка і "Кремінь".

Повернення "Кристала"

Вихід "Кристала" до першої ліги - подія для всієї Херсонщини. Через 28 років обласний центр знову буде представлений у Першій лізі. Вболівальники мають пишатися колективом однодумців, який по крупицях створили директор клубу Сергій Шевцов і головний тренер Едуард Хавров.

Фото: mfckrystal.com


Аграріїв не менше

"Інгульця" немає, команда за підсумками минулого сезону підвищилася в класі. Проте клубів, які представляють аграрний сектор, менше не стало. "Альянс" з Липової Долини Сумської області здобув право грати в першій лізі. Ця команда також створена та фінансується компанією, що спеціалізується на вирощувані та збуті сільскогосподарських культур.

У очікуванні голеадора

Олександр Акименко, Станістав Куліш, Денис Кожанов... Ми назвали найкращих бомбардирів першої ліги трьох останніх сезонів. Двох з них у найближчому сезоні ми точно не побачимо, а Куліш змінив "Волинь", де фактично не забивав, на "Кремінь". Хтозна, можливо, вистрілить якийсь новачок? З'явилися нові команди, а отже - бути і новим іменам.

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору