Новини змагань

«Верес» і «Альянс» - у Першій лізі: у плей-оф визначилися найсильніші (ОФІЦІЙНІ ПРОТОКОЛИ)

20:00, 20 серпня 2020

20 серпня відбулися матчі-відповіді плей-офф, переможці якого здобували можливість наступного сезону виступати в другому за рейтингом вітчизняному футбольному дивізіоні

Фото: facebook.com/veres.club


У Щасливому зустрілися «Черкащина» й «Верес», який виграв перший матч 2:0. Після того, як «Верес» уже на 18-й хвилині відкрив рахунок завдяки реалізованому Махньовим пенальті, здавалося, гості без особливих зусиль досягнуть загального успіху. Але за десять хвилин того ж Махньова було вилучено з поля, а невдовзі рівняни залишилися вдев’ятьох після того, як червону картку побачив перед собою Гончаренко.

«Черкащина» заволоділа ініціативою, проте гості надійно оборонялися. А в компенсований час витримка зрадила черкащанину Кабанюку, і номінальні господарі також залишилися в меншості. Усе ж, настирливість «Черкащини» далася взнаки, і на 49 хвилині досвідчений Захаревич зрівняв рахунок. Але рівняни, перешикувавши свої лави, надалі вміло збивали темп і не дозволили господарям схилити шальки терезів на свій бік. 1:1.

«Прикро, що через дитячі помилки Махньова й Гончаренка ми опинилися в такому скрутному становищі, — сказав головний тренер «Вереса» Юрій Вірт у коментарі офіційному сайту УАФ. — Але слід віддати належне решті моїх підопічних, які продемонстрували справжній характер і не дозволили «Черкащині» добитися зламу. Звичайно, я щасливий, що «Верес» пробився до першої ліги, проте такі поєдинки, як сьогоднішній, повірте, здоров’я не додають…»

А в Сумах зустрічалися «Альянс» і «Металург». У Запоріжжі сильнішими виявилися футболісти з Липової Долини (2:0). Суперництво точилося на зустрічних курсах, хоча м’ячем частіше володіли господарі. Наприкінці матчу до штурму воріт господарів справа не дійшла. Більше того, у компенсований час Осадчий завдав результативного удару, «Альянс» знову переміг і підвищився у класі.

Плей-офф за право виступати в першій лізі в сезоні-2020/2021 

Матчі-відповіді

«Альянс» (Липова Долина) — «Металург» (Запоріжжя) — 1:0 (перший матч — 2:0)

«Черкащина» (Черкаси) — «Верес» (Рівне) — 1:1 (перший матч — 0:2)

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору