Новини змагань

Завтра! Чотири команди - на дві путівки до Першої ліги

20:00, 19 серпня 2020
"Альянс" і "Верес" мають підвтердити свої амбіції у матчах-відповідях з "Металургом" і "Черкащиною"
Фото: facebook.com/mfcmetalurg

В умовах щільного графіку, викликаного корона-паузою та вимушеним призупиненням чемпіонату, тепер учасники плей-оф ПФЛ грають свої зустрічі після завершення незвичного сезону. У четвер відбудуться матчі-відповіді.

Матчі-відповіді плей-оф за право участі у Першій лізі.

20.08.2020. 18:00. Суми. Стадіон "Ювілейний"
"Альянс" (Липова Долина)  - "Металург" (Запоріжжя)
Перший матч - 2:0
Трансляція - FootballHub
Перемога 2:0 у першому матчі в Запоріжжі дає "Альянсу" перевагу перед домашньою зустріччю з "Металургом". Запорізька команда має забивати мінімум двічі, щоб сподіватися на додатковий час, і тричі без пропуску - щоб виграти це двоматчеве протистояння. Гра підопічних Годіна, з одного боку, обнадіює, що "Металург" буде боротися до останнього - адже команда прогресує та показує значно більш зрілий футбол, ніж раніше.
 
Проте є одна обставина, яка погіршує ці сподівання. "Металург" невдало грає на виїзді. За останні дев'ять виїздів із першої половини вересня минулого року запорізький клуб набрав у Першій лізі лише одне очко. Безвиграшна 9-матчева серія - ще один виклик для запоріжців.
"Альянс", навпаки, ударно завершуватиме плей-оф. У рідних стінах підопічні Ярошенка виступають впевнено, а осінь завершили трьома поспіль перемогами із загальним рахунком 10:0 (над "Реал Фармою", "Авангардом-2" і МФК "Миколаїв-2"). Блискучий дебютний сезон у виконанні найбільш статусного на сьогодні клубу Сумщини.

20.08.2020. 17:00. Щасливе. "Арсенал Арена"
"Черкащина" (Черкаси) - "Верес" (Рівне)
Перший матч - 0:2
Трансляція - YouTube, ТК "Рівне1"

У Щасливе, що на Київщині, "Верес" прибуде з неоднозначними враженнями. З двома голами на свою користь і за значної переваги в створених гольових моментах. Рівненський клуб завершив матч у Млинові прийнятним результатом, проте вимушений буде у матчі-відповіді грати пильно й сконцентровано, щоб не розтратити, а наростити свою створену перевагу в рахунку. Добре, що із шести попередніх "Верес" виграв половину при одній нічиїй із цим суперником.

 

"Черкащина", як ми вже зазначали, з минулорічного серпня не знає перемог. Проте, попри поразку перший матч мав надихнути підопічних Маринчука, адже вони продемонстрували достатній рівень опозиції, щоб зберігати певні шанси перед матчем-відповіддю. Напевно, знають номінальні господарі, що "Верес" не виграє на виїзді з першої половини жовтня. Останні три гостьові матчі рівнян завершилися двома поразками та однією нічиєю. 24 поразки і дві нічиї з загальним рахунком 15:67 - це повинно мотивувати "Черкащину" на успішне протистояння рівнянам.
 
Пресслужба ПФЛ



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору