Новини змагань

Сергій Лавриненко – найкращий тренер Першої ліги сезону 2019/20!

14:00, 13 серпня 2020

Спеціальне опитування клубів ПФЛ назвало найкращим головного тренера «Інгульця»

Фото: ingulec.com


Уже традиційно Професіональна футбольна ліга проводить опитування з метою визначення найкращого тренера сезону в Першій лізі. Цього сезону в анкетках опитаних клубів було згадано, загалом, 12 спеціалістів із 11 клубів дивізіону.

За результатами опитування найкращим у сезоні 2019/20 було названо Сергія Лавриненка з «Інгульця». Він отримав 26 балів, у тому числі – шість перших місць. Далі у чільному списку розмістилися Сергій Ковалець («Оболонь-Бровар»/«Чорноморець») із 13 балами та Олександр Чижевський («Агробізнес») і Василь Кобін («Минай»), у яких по дев'ять балів.

Голосування проводилося за класичною системою: кожен клуб міг назвати три прізвища, за перше місце начислялося три бали, за друге – два бали, за третє – один бал. Сумарні результати виводилися в загальну таблицю, таким чином, було визначено лауреатів.

Довідка ПФЛ:

Сергій Дмитрович Лавриненко народився 17 лютого 1975 року. В ФК «Інгулець» на посту головного тренера працює з серпня 2016 року.

Тренерську кар’єру Лавриненко почав із високого старту – очоливши «Зірку», якій віддав багато років як гравець і провідний фахівець академії, він відразу ж привів команду до золотих медалей Першої ліги в 2016 році. Однак невдовзі після дебюту в УПЛ покинув пост головного тренера команди з Кропивницького, але вже невдовзі прийняв пропозицію Олександра Поворознюка й очолив «Інгулець».

Досягнення:

Переможець Першої ліги 2015/16

Фіналіст Кубка України 2018/19, чвертьфіналіст – 2019/20.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору