Новини змагань

MATCHDAY! Перша ліга. 24 тур. Перенесений матч

15:00, 1 серпня 2020

Анонс матчу 24 туру у Запоріжжі

Фото: gornyak-sport.net


У зв’язку з захворюванням кількох гравців «Металурга» матч 24 туру було перенесено на перше серпня.

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх до моніторів та телеекранів! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!


01 серпня. 19:00. Запоріжжя. «Славутич-Арена»

«Металург» — «Гірник-Спорт»

Арбітр — Володимир Новохатній (Київ)

Дискваліфікації: немає – Чепелюк

Матч першого кола: 0:1

За особливим графіком грає запорізький клуб – через паузу, пов’язану зі спалахом COVID-19, «Металург» проводить перенесені ігри посеред коротких перерв між турами. Відразу після виїзду в Луцьк, який завершився розгромною поразкою, запоріжці чекають в гості «Гірник-Спорт».

Клуб із Горішніх Плавнів у останніх турах зустрічався з лідерами, почергово поступившись на виїзді з різницею в один м’яч «Руху» та «Минаю». Складні матчі залишили поза грою півзахисника Чепелюка, який дискваліфікований на цю зустріч.

При цьому в першому колі виграв саме «Гірник-Спорт» - все вирішив гол Батюшина з пенальті. На виїзді цей клуб наразі не здобув жодного очка в 2020 році, але всі поразки – з мінімальним відставанням, тож нема сумнівів, що він дасть бій запоріжцям. Які, пропустивши п’ять м’ячів від «Волині», постараються реабілітуватися за це не гіршою грою, ніж з «Авангардом» (перемога 3:1 над краматорцями лишається найяскравішою їхньою миттєвістю в цьогорічній частині сезону 2019/20).

 

Прес-служба ПФЛ

Sport Arena – інформаційний партнер ПФЛ України




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору