Новини змагань

Матч у Миколаєві - на FootballHub

11:00, 11 липня 2020

Проект FootballHub продовжує співпрацювати з ПФЛ України

Другий тур поспіль матч Першої ліги у прямому ефірі покаже інтернет-проєкт групи компаній «1+1 Media». Цього разу на YouTube-каналі (налічує 316 000 вподобайників) та у мережі Фейсбук (164 000 вподобайників) популярного футбольного проєкту відбудеться поєдинок 23 туру з Миколаєва, де команда Іллі Близнюка прийме одного з лідерів змагань "Оболонь Бровар". Початок о 17:00.

Це вже другий матч, який покаже FootballHub з рестарту змагань. Матч 22 туру "Балкани" - "Минай" на YouTube переглянуло близько 80 000 любителів футболу. Сам матч завершився мінімальною перемогою гостей 2:1, а два м’ячі було забито на останніх хвилинах поєдинку.

Нагадаємо, що по-справжньому гарячу другу частину змагань у Першій лізі вже називають найцікавішими змаганнями у Європі. Матчі після відновлення змагань транслюють телеканали XSPORT, «Футбол 1/2/3» і Спорт1.  Після кожного туру на телеканалі XSPORT у програмі «Україна футбольна» аналізуються матчі Першої ліги. До речі, одразу два матчі 23 туру заплановано на ТК «Футбол». Учора у прямому етері відбувся поєдинок лідерів «Минай» - «Металіст 1925» (1:0), а сьогодні - трансляція з Одеси, де «Чорноморець» зіграє з «Рухом». Початок матчу о 19:30.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору