Новини змагань

22 тур: три телеканали, FootballHub і "Україна футбольна" у новому форматі

12:00, 4 липня 2020

Трансляторів змагань Першої ліги додалося

Стартує тур матчем у Зорі, де «Балкани» приймуть одного з лідерів Першої ліги «Минай». Цей матч стане дебютним показом Першої ліги для інтернет-проєкту FootballHub, який має 135 тисяч підписників. Початок сьогодні о 16:00. Посилання тут.

Один із найбільш очікуваних матчів 22 туру в Харкові покаже телеканал XSPORT. «Металіст 1925» та «Гірник-Спорт» розпочнуть сьогодні о 19:25, саме в такий незвичний час цього літа починає свої домашні матчі команда Андрія Демченка. До речі, наставник, якого минулого туру було визнано найкращим, відбув дискваліфікацію і сьогодні зможе керувати діями своєї команди з технічної зони.

Усі домашні матчі ФК "Кремень" до кінця сезону показуватиме телеканал Спорт1. Цієї суботи "Кремінь" прийме лідера "Волинь". Початок матчу о 18:00. Доєднуйтеся до трансляції!


Читайте також: MATCHDAY! "Між першим і восьмим місцем - чотири очки!" Перша ліга. 22 тур. Анонс


У понеділок «Футбол 1» покаже матч за участю одного з претендентів на медалі Першої ліги і підвищення в класі «Оболонь Бровар». Пивовари у Києві приймуть «Прикарпаття». Початок матчу о 19:00.

До речі, в понеділок о 19:20 на телеканалі XSPORT розпочнеться програма «Україна футбольна», де разом з експертом Іваном Кривошеєнком будуть проаналізовані матчі 22 туру. Програма вийде у новому форматі. Не пропустіть!

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору