Новини змагань

Пятенко: у 21 турі Першої ліги чекаю ще більш цікавого, швидкісного футболу

07:00, 28 червня 2020

Володимир Пятенко відповів на питання ЗМІ

Відомий тренер Володимир Пятенко в інтерв'ю інформаційно-аналітичній програмі “Україна футбольна” поділився враженнями від відновлення чемпіонату у Першій лізі, а також висловив сподівання, що 21 тур буде ще цікавішим.

"Найголовніше, що чемпіонат у Першій лізі відновився, - сказав П'ятенко. - Повністю підтримую рішення про продовження змагань. Хочу відзначити рівень футбольних газонів. На таких полях гравці мають змогу проявляти свої найкращі якості. Думаю, якщо все буде добре, то Перша ліга за цікавістю, інтригою поступово може зрівнятися з Favbet лігою. У клубах Першої ліги грають багато кваліфікованих виконавців. Відзначу Дерека, Ямполя та Кольцова з “Металіста 1925”, а також Шуста з “Інгульця”. Є багато інших знаних прізвищ. Такі гравці додають яскравих барвів Першій лізі".

Пятенко висловив задоволення, що у Першій лізі зараз неймовірна щільність у турнірній таблиці.

"Багато амбітних клубів претендують на підвищення у класі. Наприклад, “Минай” поступився “Кременю” і відразу відкотився на шосте місце. “Оболонь-Бровар” зігравши унічию, навпаки, піднялася на четверту позицію. Щодо наступного туру, який стартує у понеділок, то чекаю ще більш цікавого, швидкісного футболу. Очікую більшого від команд, які програли у 20 турі. Луцька “Волинь” напередодні відновлення чемпіонату підписала Литовченка, Норенкова, тому лучани мають додавати і доводити свої амбіції відповідними результатами. МФК “Миколаїв” також якісно підсилився. Команди, які ставлять перед собою амбітні завдання, активно працюють на трансферному ринку і збільшують довжину лави запасних, задля ще більшої конкуренції. Граючи за такого щільного графіку командам не уникнути ротації", - резюмував Пятенко.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору