Новини ЗМІ

Федорівський: бачив як хвилювався Собко перед ударом

10:00, 27 червня 2020

Один із героїв 20 туру Назарій Федорівський відповів на питання ЗМІ

Фото: fcbrovar.obolon.ua


Голкіпер "Оболоні-Бровар" Назарій Федорівскій став справжнім героєм матчу 20-го туру Першої ліги з "Авангардом" (1:1), потягнувши два пенальті - від Владислава Нехтія і Віталія Собка. Коли пристрасті вляглися, з ним поговорив кореспондент FootBoom.

- Як відчувати себе героєм зустрічі? - перше питання Федорівскому.

- Я людина приземлена, без пафосу. Грала-то вся команда, хлопці теж старалися. В якихсь моментах вони виручали, в якихсь я. Звичайно, не приховую, приємно було почути в роздягальні слова подяки від партнерів, тренерів. Але це все вже в минулому, тепер всі думки про гру в Луцьку.

- У цьому сезоні ви ще не брали 11-метрових...

- Всі п'ять ударів, на жаль, виявилися точними. А позаминулий чемпіонат мені непогано давався - здається, потягнув чотири "точки" з шести.

- А ось щоб відразу два пенальті в одному матчі - таке раніше траплялося?

- Було діло. Два роки тому грали з "Полтавою". Так от арбітр поставив в наші ворота два 11-метрових - спочатку взяв удар Трояновського, потім і Дегтярьова, щоправда з добиванням останнього не впорався. Програли - 1:2. Зараз, на щастя, зачепилися за очки.

Фото: fcbrovar.obolon.ua


- Знали, як б'ють Нехтій і Собко?

- З нами ці хлопці не били. Тому діяв суто по удару. Було видно як особливо хвилювався Собко, підходив до "точки" на 89 хвилині. Колосальна відповідальність. Або ти герой, або... Гадати не став, чекав удару на силу. У цьому весь секрет (посміхається).

- У Луцьку "пивоварам" доведеться грати без трьох основних гравців. Заміна Батальському, Гуськову і Коваленку знайдеться?

- Наша обойма складається не з одинадцяти виконавців. Шанс отримають інші. Розуміємо, що після невдачі в Одесі (2: 5) "Волинь" нагадуватиме пораненого звіра, але недарма кажуть: вовків боятися - в ліс не ходити. Ми не боїмося. Нехай нас бояться.

 

Юрій Самоткан, footboom.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору