Новини змагань

Ярошенко: продовжили контракти з усіма гравцями "Альянсу"

16:10, 26 червня 2020

Головний тренер друголігового “Альянсу” Юрій Ярошенко розповів про підготовку команди до матчів плей-оф, а також поділився інформацією про кадрову ситуацію у клубі

Фото: fc-alliance.com.ua


 Наставник "Альянса" Юрій Ярошенко наголосив програмі "Україна футбольна", що клуб виступав за те, щоб завершити Другу лігу. Також тренер розповів про підготовку команди до матчів плей-оф за підвищення у класі.

“На жаль, зараз було дуже багато кабінетних суперечок з приводу продовження чемпіонату або його дострокового завершення. Вважаю, що ми повинні були грати, адже є професіоналами. На мою думку, потрібно було разом з Першою лігою відновлювати також і Другу лігу, щоб вирішити найкращого на футбольному полі. Наш клуб дотримується такої точки зору.  Щодо матчів плей-офф, то зрозуміло що нас суперник матиме перевагу у змагальному тонусі, функціональному стані. Зробимо усе можливе, щоб підійти до цих матчів зі своїми найкращими показниками. Відзначу, що команда п'ятого липня збирається і розпочинає підготовку до матчів плей-офф. Ніхто зараз не може гарантувати, що знову не відбудуться якісь зміни у Регламенті. Під час карантину по двоє гравці збиралися і тренувалися, щоб підтримувати себе у формі. Тренера розподіляли футболістів на групи і з ними займалися. Хлопці були у непоганому стані, але коли ухвалили рішення про проведення плей-офф, то тиждень тому всіх розпустили.

Протягом карантину усі працювали, не відпочивали. Тренерський штаб мав можливість детальніше подивитися на індивідуальну роботу футболістів, як вони працюють над своїми слабкими сторонами. Бачу, що хлопці надзвичайно мотивовані, адже вони вже скучили за футболом і прагнуть проявити себе. На жаль, цей карантин вніс свої корективи, адже наша команда ставила собі за мету напряму вийти у Першу лігу, але доведеться грати стикові матчі. Переконаний, що хлопці зроблять усе можливе і неможливе, щоб досягти бажаного результату", - відзначив тренер “Альянсу”.

Головний тренер “Альянсу”поділився інформацією про кадрову ситуацію у клубі. “Відзначу, що ми продовжили контракти з усіма гравцями, у яких вони закінчувалися. Чудово, що футболісти та керівництво клубу порозумілися у цьому питанні. Звісно, у майбутньому прагнемо підсилитися якісними футболістами на дві-три позиції. Запрошуватимемо тих гравців, які внесуть нові барви у гру команди, а не просто відбуватимуть номер. Вже є певні кандидати, яким плануємо надати шанс проявити себе на короткострокових зборах, які почнуться з п'ятого липня. У робочому режимі підходимо до важливих матчів плей-офф, - резюмував Ярошенко.

Дивись футбольні трансляції та матчі на телеканалі Футбол 1 онлайн.

 

Джерело: Champion.com.ua

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору