Новини змагань

Матчі 20 туру Першої ліги покажуть три телеканали

12:00, 24 червня 2020

Великий резонанс навколо рестарту Першої ліги звернув увагу на змагання знаних телеканалів

Фото: shakhtar.com


Прикро констатувати, але зараз м'яч на половині поля COVID-19, саме він поки диктує умови, а завдання ПФЛ та клубів мінімізувати ризики, пов'язані з хворобою, дотриматися всіх запобіжних заходів. Не до кінця вивчена зараза виявилася хитрішою, тому трибуни 20 туру, який дає старт відновленню змагань у Першій лізі, будуть порожніми. Тому приємно, що в цій ситуації Лізі підставили плече телеканали - як давні партнери, так і ті, хто доєднався до нас в цих умовах.

Одним із нових трансляторів став ТК "Футбол", який ухвалив рішення власним коштом виробляти трансляцію центрального матчу кожного туру. І прем'єрним для телеканалу стане матч у Одесі, де зустрічаються команди, які ще донедавна виступали в УПЛ. 25 червня "Чорноморець" прийме луцьку "Волинь". І для обох команд це буде перший поєдинок в Першій лізі після затяжного карантину. Початок зустрічі о 19:00. Пряма трансляція на каналі «Футбол 1». До речі, це буде 40 трансляція каналів Футбол 1/2/3 на цьому тижні. Рекордна!

Додамо, що у 21 турі, 29 червня, ТК "Футбол" покаже вогняний матч "Минай" - "Інгулець". Початок о 18:00.

Надійний партнер ПФЛ телеканал XSPORT у прямому етері передаватиме матч із Харкова, де "Металіст 1925" прийме запорізький "Металург". Матч пройде 24 червня. Початок о 19:25.

А телеканал Спорт1 сьогодні, 24 червня, покаже матч із Кременчука, де "Кремінь" прийме "Минай". Початок о 18:00.

 

Пресслужба ПФЛ

 

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору