Новини змагань

Нехтій: психологія і физика вийдуть зараз на перший план

10:00, 20 червня 2020

Нападник «Авангарда», краматорчанин Владислав Нехтій розповів про відновлення тренувань, інтригу в Першій лізі і майбутнього суперника

Фото: пресслужба ПФЛ


- Дуже радий повернутися до тренувань! Нарешті все вирішилося і чемпіонат буде продовжений. Сдали тести на коронавірус, і, найголовніше, що всі здорові.

- Як в даний момент оцінюєш свою фізичну форму?

- Звичайно фізична форма не в оптимальному стані, але ситуація так склалася, що пауза затягнулася майже на дві місяці. Але вважаю, що нічого страшного не сталося, набиратимемо кондиції через ігри.

- Що робив на карантині для підтримки форми?

- На карантині весь час проводив з родиною. Ну і звичайно ж, підтримував фізичну форму. Збиралися з хлопцями на спортивному майданчику, і тренувалися індивідуально.

- Наскільки зараз важлива психологія команди і кожного з гравців індивідуально?

- Як психологія, так і фізика зараз вийде на перший план. Але вважаю, все-таки буде важче в плані фізичного стану. А з психологією все нормально, ми в середині турнірної таблиці, до аутсайдерів «далеко», а ось лідерам ми потрепимо нерви. Напевно, в психологічному плані важче буде командам, які ставлять завдання.

- В якому настрої команда готується до «Оболоні Бровар»?

- Настрій відмінний, всі скучили за тренуваннями за колективом. Готуємося в звичайному режимі.

- Що можеш сказати про майбутнього суперника?

- «Оболонь Бровар» хороша команда, яка ставить за мету підвищитися в класі. Потрібно відзначити, що відбулася зміна тренера. Упевнений, що гра буде цікавою.

- На твій погляд, що приготувала нам розв'язка Першої ліги?

- Я думаю розв'язка буде дуже цікавою. Не пригадаю такої інтриги в Першій лізі.

- Кого вважаєш фаворитом у цьому сезоні?

- Важко сказати, хто фаворит. Верхню частину турнірної таблиці складають приблизно рівні команди. Після тривалої паузи у всіх різний стан, тому буде цікаво! Але явного фаворита я б не назвав.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcavangard.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору