Новини ЗМІ

Донець: змагальний процес — невід'ємна частина підготовки футболіста

08:00, 7 червня 2020

Віцепрезидент “Агробізнеса” Андрій Донець наголосив на важливості догравання чемпіонату для професіональних футболістів

За словами Донця, футболіст без футболу, як риба без води. Відзначимо, що Андрій Донець — достатньо відомий футболіст, який вже має досвід роботи головним тренером.

“За свою футбольну кар'єру ніколи не зіштовхувався з такою тривалою паузою без футболу, - відзначив Донець. - Це дуже негативно впливає на клуби, вболівальників і насамперед на футболістів. Без офіційних матчів, змагального періоду, футболісти не зможуть прогресувати. Змагальний процес — неоддільна частина підготовки футболіста, яка є важливою складовою їхнього росту на майбутнє.

Щодо щільного календаря догравання чемпіонату, то я з розумінням ставлюся до цієї ситуації. У “Агробізнеса” є два рівноцінних склади. Розумію, що грати через третій на четвертий день це складно для всіх клубів, адже потрібен час щоби повноцінно відновитися. Попри все, ФК “Агробізнес” готовий грати за такого щільного календаря. Думаю, що якщо ухвалять питання про догравання чемпіонату у повному обсязі, то всі команди зможуть підлаштуватися під цей ритм.

Багато хто спекулює на тому, що наша команда начебто не має мотивації на завершальну частину сезону. Дійсно, ФК “Агробізнес” не подавав заявку на Атестацію, проте нам потрібно грати офіційні матчі, адже без цього футболісти не прогресуватимуть. Наші вболівальники засумували за справжнім футболом. Хочу, щоб ніхто не ділив команди на ті які подали заявки на Атестацію і ті, які цього не зробили. Наш клуб хоче дограти сезон", - резюмував Донець.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами ТК "Футбол"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору