Новини змагань

Приходько: розчаровані тим, що не дограємо змагання

15:00, 31 травня 2020

Геннадій Приходько відповів на актуальні питання ЗМІ

Фото: пресслужба ПФЛ


Головний тренер криворізького «Гірника» Геннадій Приходько відвідав передачу «Інтерв'ю дня» на криворізькому телеканалі «Перший Міський», де відповів на питання ведучого Миколи Малковича.

Про дострокове завершення Другої ліги чезону 2019/20

- Моя особиста думка: футбол у нас один, - переконаний Геннадій Приходько. - У цьому плані не потрібно його ділити на УПЛ, Першу і Другу ліги. Догравати сезон повинні абсолютно всі клуби. Тоді буде видно, що у нас футбол розвивається. Всі давно скучили за футболом, тому хочеться, аби швидше все стало на свої місця. Ми дуже розчаровані тим, що Друга ліга не відновить чемпіонат. Правильним рішенням було б його дограти і вирішити за спортивним принципом питання підвищення в класі. ФК «Гірник» хотів дограти, і, вважаю, попри все, у нас були шанси вийти в Першу лігу. Команда зібралася, провела плідні збори, і ось так усе сумно закінчилося. Шкодуємо, що нашу маленьку мрію повернення в Першу лігу не вдасться втілити цього року. Розумію настрій футболістів, які два місяці готувалися до відновлення сезону: витратили багато сил, пройшли колосальну підготовку. Дуже прикро, що так все вийшло.

Про підготовку під час карантину

- На карантині всі хлопці отримали індивідуальні програми підготовки в домашніх умовах. Всі очікували, що ось-ось пандемія буде переможена, і ми планомірно повернемося до тренувань, і чемпіонату. В «Гірнику» зібрані професіонали своєї справи, всі підтримували форму.

«Гірник» - обличчя футбольного Кривого Рогу, і ми зробимо все, щоб скоріше повернутися в Першу лігу. Наш президент, Костянтин Караманіц, у період карантину докладає всіх зусиль для того, аби наша база, спорткомплекс «Гірник», розвивалася. З'явився час саме усунути певні прогалини в інфраструктурі. У найближчому майбутньому побудуємо нові тренувальні поля, в планах - будівництво критого манежу. Все робиться і для Академії, і для ФК «Гірник». Дивимося вперед з великим оптимізмом. Хочемо прославляти наше місто на футбольній карті України.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcgornyak.dp.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору