Новини ЗМІ

Пиняшко: хочу зіграти за "Минай" і 100, і 200 матчів

16:00, 23 квітня 2020

Один із лідерів "Минаю" Василь Пиняшко розповів про час на карантині

Фото: fcminaj.com


Без цього футболіста важко уявити минуле та сьогодення «Минаю». Василь Пиняшко починав грати у команді ще коли «минайці» тільки починали брати трофеї турнірів обласного рівня. Він же став лідером клубу і коли він вийшов на професіональний рівень. Окрім того, Василь на сьогодні один з двох футболістів команди, які мають більше 50 матчів за «Минай». Це якщо рахувати лише професіональний рівень, на аматорському -  їх у нього ще більше. До речі, сам футболіст зізнається, що хоче досягти більшого.

«Звісно, хочеться зіграти і 100, і 200 матчів за «Минай». Головне, щоб я приносив користь команді і допоміг їм виконати поставлені задачі, - зазначив Пиняшко. -  Я як місцевий футболіст хочу, щоб наш край процвітав у футбольній сфері! І як амбітний гравець ставлю перед собою тільки найвищі цілі».

До речі, без його допомоги не було б виходу до півфіналу Кубка України. Пиняшко був одним з  лідерів на полі в останньому поки матчі нашого клубу – у грі 1/4 фіналу Кубка України з «Інгульцем». Хто бачив цей матч – підтвердить. Саме після удару Василя м’яч потрапив у стійку і Глагола вдало зіграв на добиванні та відкрив рахунок.

Зараз же форвард «Минаю», як і всі інші, перебуває на карантині та дуже сумує за футболом. «Здебільшого сиджу вдома, - розповів він. - З моєю дівчиною дивимося фільми, інколи виходимо на риболовлю -  в ті місця, де немає людей, гуляємо в лісі. Маємо поруч альтанку, то можемо щось приготувати на кострі».

Також Василь намагається підтримувати форму.

«В цих умовах  це тяжко робити, тому в основному ходимо бігати в ліс або біля річки і так підтримую фізичні кондиції. - Інколи можу завітати на нашу базу та попрацювати трохи із м‘ячом. Такі тренування, звісно, не є настільки ефективними у порівняні із  командними, але іншого виходу немає. Треба просто перечекати цей непростий період. Граючи у футбол з шести років щодня, зараз дуже не просто цілий місяць сидіти вдома і просто бігати одному. Тому сумую за грою. Вже не можу дочекатись повернення футболу у всьому світі. І особливо нашого, адже маємо дуже амбітні задачі і хочеться їх втілити у реальність! Сподіваюся, що все закінчиться якнайшвидше і ми повернемося до звичного життя».

Нагадаємо, після осінньої частини сезону "Минай" посідає третю сходинку з 37 очками, випереджаючи за додатковими показниками інших три команди, які мають стільки ж очок у Першій лізі. Також, "Минай" здобув історичну для себе звитягу, пробившись до півфіналу Кубка України, де йому належить зіграти з київським "Динамо".  На початку березня футболіст поділився з пресслужбою ПФЛ очіуваннями від 1/4 фіналу Кубка України на зборах у Туреччині.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcminaj.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору