Новини змагань

Головний тренер «Металіста 1925»: у Гегедоша складний характер? Всі талановиті футболісти такі

16:00, 20 квітня 2020

Головний тренер ФК «Металіст 1925» Андрій Демченко розповів про контракт з екс-нападником «Минаю» Робертом Гегедошом, якого називають футболістом зі складним характером.

Фото: Елісса Вєтрова, metalist1925.com


«Так, ми підписали Гегедоша, - сказав Демченко YouTube каналу Трендець. - Звичайно, він є одним із найкращих бомбардирів Першої ліги, гравець високого рівня, який вміє забивати. Нам пощастило укласти з ним угоду. «Металісту 1925» потрібен був саме такий гравець, який би створив конкуренцію і був лідером команди за забитими м’ячами. Ми досить гарно організовуємо гру, але щодо завершальної стадії, то тут були проблеми.

Непростий характер? Наскільки мені відомо з власної кар’єри, то я також вважався футболістом зі складним характером. Тому мені нескладно спілкуватися з людьми, у яких є власна думка, непростий характер, хто бачить футбол по-своєму. Тут найголовніше, підібрати ключики до цього гравця, зробити все, щоб він працював на команду, щоб його найкращі якості і приносили користь. Всі талановиті футболісти бачать футбол по-своєму. Це і є визначення складного характеру».

Нагадаємо, «Металіст 1925» є одним із головних претендентів на підвищення в класі, розділяючи з кількома командами третю сходинку в турнірній таблиці Першої ліги.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору