Новини змагань

Воротар "Руху" Ільющенков: насолоджуюся кожною хвилиною у сімейному колі

10:10, 17 квітня 2020

Воротар «Руху» Олександр Ільющенков, який мешкає у Львові, у коментарі медіацентру «жовто-чорних» розповів як проводить свій час в період карантину

Фото: fcrukh.com


- Розкажи, як сім’я Ільющенкових святкувала Вербну неділю?

- Ми вдома були. Ранок неділі провели біля телевізора, дивились трансляцію богослужіння у Київському соборі. Звичайно, хотілось за традицією піти в церкву, посвятити вербу, але у зв’язку з ситуацією в країні, маємо дотримуватись правил карантину, дбати про здоров’я - своє та інших. 

- Коли востаннє був у центрі Львова?

- Давно, ще як зі зборів з Туреччини повернулись. Вийшов на площу Ринок, дивлюсь, а там порожньо, людей немає. Аж здивувався. Перший раз таку картину побачив. А раніше й уявити не міг. В магазин виходжу рідко, зазвичай замовляю доставку онлайн. Коли треба купити щось терміново, виходжу в магазин у масці. Дуже прикро, що деякі люди не дотримуються правил карантину. Особливо дивує, коли дивлюсь у вікно на вулицю: у дворі батьки з дітьми - усі без масок. Якщо не будемо притримуватись умов безпеки, то для чого нам тоді той карантин?

- Сашко, у тебе двоє дітей, тому, мабуть, вдома не сумно?

- Так, проводжу багато часу разом з сім’єю. Тішусь, що є змога приділити більше уваги інтелектуальному розвитку доньки та сина. Хто не має дітей, може сказати, що це легко, але повірте мені, навчання дітей - це нелегка справа. Часу на себе практично нема. До речі, син за цей час вже гарно читати навчився. Прочитає і вже може переказати. Стараюсь синові менше вмикати мультфільми, він у мене любить програми про природу дивитись на National Geographic. Вже навчився писати, і це дуже радує нас і з дружиною, гордимося його успіхами. Поки є така можливість, насолоджуюсь кожною хвилиною, проведеною у сімейному колі. Ми віримо, що все якнайшвидше повернеться в норму.

- Під час карантину Руслан Марушка, до прикладу, вивчає англійську, Ярослав Мартинюк з дітьми садить дерева. Також в інстаграмі підгледіли за Ігорем Дуцем, як він в переддень своїх уродин садив картоплю. Чим ти займаєшся, до чого зазвичай раніше не доходили руки?

- З раннього віку вмію куховарити. Але коли був футбол, то нечасто куховарив. Тепер набагато більше проводжу часу на кухні. Зараз вирішуємо з дружиною, що такого смачненького приготувати на Великдень (Сміється). Також у вільний час читаю книгу Олександра Шовковського «Все в твоїх руках». Добре, що є ліс під боком, щодня виходжу на пробіжку. Опісля цього вже займаюсь вправами, які нам скидує тренер з фізпідготовки. Чи при мені ще моя воротарська реакція? Гадаю, вона нікуди не ділась, все таки ми ж у відпустку ходимо на місяць-півтора. Головне, себе у тонусі тримати, і все буде добре. Треба пережити цей період. Правда, хочеться чимпошвидше вже повернутись на тренування, на футбольне поле.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcrukh.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору