Новини ЗМІ

Лободров: комфортно працюється з молодим тренером воротарів "Балкан"

16:00, 3 квітня 2020

В умовах карантину пресслужба ФК «Балкани» поспілкувалася з воротарем Богданом Лободровим

Фото: fcbalkans.com.ua


- Богдане, як проводиш вимушену відпустку? Знаходиш можливості для того, щоб в умовах жорсткого карантину підтримувати фізичну форму?

- Не буду оригінальним, якщо скажу, що всі ці дні сиджу вдома. На вулиці намагаюся взагалі не з'являтися через таку складну ситуацію, як в країні, так і в усьому світі. Щодо підтримки фізичної форми, то у нас кожен день проходять тренування з Дмитром Вікторовичем Пархоменком в режимі онлайн. Крім цього, намагаюся ще додатково займатися, оскільки потрібно тримати себе в тонусі.

- Коли востаннє працював із м'ячем?

- Можливо, ви не повірите, але я намагаюся працювати з м'ячем хоча б через день. Інше питання, що в домашніх умовах перелік вправ з ним досить обмежений.

- Минулої зими в нашій команді з'явився молодий спеціаліст по роботі з воротарями, який ще зовсім недавно був твоїм одноклубником. Як працюється під керівництвом Сергія Лукаша?

- Не знаю, як іншим, а мені подобатися ця співпраця. Так, Сергій Валентинович молодий спеціаліст, який освоює новий досвід, а ми всим нашим воротарські колективом, в свою чергу, намагаємося йому в цьому допомагати.

- З відходом з команди Олексія Паламарчука конкуренція за місце в основному складі між воротарями загострилася?

- На мій погляд, так. Хлопці у нас всі молоді, амбітні, всі хочуть грати в основному складі. Решта буде залежати від кожного з нас. Хто краще себе проявить - той і гратиме.

- Ти в зорянської команді знаходишся більше за інших своїх колег. Чи э на рівні підсвідомості впевненість в тому, що саме ти матимеш реальні шанси претендувати на місце в основному складі?

- Жодним чином. Таких думок немає і ніколи не було. Як і інші хлопці, я завжди намагаюся максимально викладатися на тренуваннях і виключно в чесному суперництві доводити свою спроможність. А далі - слово залишається за головним тренером.


- Хотілося б, скоріше повернутися на футбольне поле, але, на жаль, коли це станеться, ніхто сказати не може. Наша справа - грати, а в якому форматі - нехай вирішують компетентні в цьому питанні організації. Яке б рішення не прийняли, відштовхуватимемося від нього. Я не думаю, що наша Ліга не знайде можливості дограти решту 11 матчів.

- Медичний штаб команди моніторить ситуацію з нинішнім станом здоров'я хлопців? А головне, чи дає він рекомендації футболістам щодо дій в період карантину?

- Так, звичайно, представники медичного штабу тримають руку на пульсі щодо кожного футболіста клубу. Нас повністю проконсультували як поводитися в умовах карантину, а головне - які запобіжні заходи, тому з цим проблем немає.

- Швидше за все, в разі відновлення сезону, грати доведеться досить часто і можливо, навіть, без літньої відпустки. Воротарі так само втомлюються, як і польові гравці?

- У фізичному плані на футбольному полі польові гравці втомлюються набагато більше, ніж воротарі. Однак, ми по своєму теж втомлюємося. Постійно бути сконцентрованим на грі, переміщення в воротах, правильна пыдказка захисникам - все це серйозне психологічне навантаження. Тому польові гравці більше втомлюються фізично, а ми психологічно.

- Чим намагаєшся займати себе під час вимушеного простою?

- Дивлюся художні фільми, серіали, читаю різну літературу, граю в приставку. Загалом, намагаюся себе чимось постійно выдволікати, щоб не померти з нудьги.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fcbalkans.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору